Samsung Galaxy M51 aproape de aparitie, certificarea Bluetooth - Android

Samsung Galaxy M51 aproape de aparitie, certificarea Bluetooth - Android

Androidro.ro
Samsung Galaxy M51 aproape de aparitie, certificarea Bluetooth

Samsung Galaxy M51 ar urma sa se alature in curand telefoanelor destul de accesibile din gama “M” a acestui producator, gama destul de apropiata cu cea care poarta initiala “A”. La ora actuala, sunt disponibile modele precum M31, M21, M11, M01, sau M30s. Conform certificarii obtinute recent, acest telefon se va bucura de conectivitate Bluetooth […]

Samsung Galaxy M51 aproape de aparitie, certificarea Bluetooth
Cosmin

Androidro.ro
Samsung Galaxy M51 aproape de aparitie, certificarea Bluetooth

Samsung Galaxy M51 ar urma sa se alature in curand telefoanelor destul de accesibile din gama “M” a acestui producator, gama destul de apropiata cu cea care poarta initiala “A”.

La ora actuala, sunt disponibile modele precum M31, M21, M11, M01, sau M30s. Conform certificarii obtinute recent, acest telefon se va bucura de conectivitate Bluetooth 5.0 si ar urma sa fie lansat in luna august (2020).

Sunt disponibile si o serie de informatii tehnice, poate o urma de indoiala putem adauga in dreptul procesorului. Unele surse sustin ca va fi dotat cu un Snapdragon 675, altele dau ca posibila o aparitie cu Snapdragon 730.

Samsung Galaxy M51 – randare

samsung galaxy m51

Personal, cred ca prima varianta ar avea mai multe sanse, nu cred ca Samsung ar pune un Qualcomm 730 pe un telefon din aceasta gama. In orice caz, este posibil ca telefonul sa soseasca in doua versiuni. Cu 6 si 8GB memorie RAM.

Ne asteptam si la un acumulator cu o capacitate generoasa, o alta caracteristica a telefoanelor mobile din seria “M”. Nici ecranul nu va fi uitat, unul perforat, cu tehnologie SuperAMOLED.

In materie de camere foto, probabil ca vor fi 4 la numar, senzorul principal urmand sa fie de 64MP. Conform randarilor atasate, senzorul de amprente nu va fi integrat in display, acesta urmand sa aiba o pozitionare comuna, in partea din spate.

Mai departe, ne asteptam si la conectivitate 4G, constructie din policarbonat, suport DualSIM, Android 10 cu One UI 2.0, FM Radio, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac si selfie de 32MP. Pretul urmeaza sa-l vedem in momentul aparitiei.

17/07/2020 01:34 PM