Preturi pentru seria Samsung Galaxy Note 20, lansare in 5 august - Android

Preturi pentru seria Samsung Galaxy Note 20, lansare in 5 august - Android

Androidro.ro
Preturi pentru seria Samsung Galaxy Note 20, lansare in 5 august

Seria Samsung Galaxy Note 20, ar urma sa fie lansata peste fix o luna de zile. Mai exact, in data de 05.august.2020, data la care sud-coreeni vor prezenta si noile telefoane Galaxy Z Flip 5G / Galaxy Fold 2. Dar fara indoiala, cele mai asteptate vor fi modelele cu S-Pen si vor fi probabil cel putin […]

Preturi pentru seria Samsung Galaxy Note 20, lansare in 5 august
Cosmin

Androidro.ro
Preturi pentru seria Samsung Galaxy Note 20, lansare in 5 august

Seria Samsung Galaxy Note 20, ar urma sa fie lansata peste fix o luna de zile. Mai exact, in data de 05.august.2020, data la care sud-coreeni vor prezenta si noile telefoane Galaxy Z Flip 5G / Galaxy Fold 2.

Dar fara indoiala, cele mai asteptate vor fi modelele cu S-Pen si vor fi probabil cel putin doua versiuni. Note 20 si Note 20 Ultra. Ice Universe (pe Twitter), a postat un tweet in legatura cu preturile acestor doua noi telefoane mobile.

Se observa iarasi o crestere usoara de preturi in comparatie cu Note 10. Daca anul trecut Note 10 avea pretul de pornire de 950 USD si 10+ de 1100 USD (ambele cu 256 GB RAM), in 2020, Samsung a decis ca trebuie sa platim mai mult pentru seria Samsung Galaxy Note 20.

999 USD pentru Note 20 si nu mai putin de 1299 USD pentru Note 20 Ultra! Posibil ca in Romania sa fie mai scumpe si preturile sa nu fie convertite din USD ci din EUR. Conform celor mai noi si mai credibile zvonuri, telefoanele vor avea ca dotari principale:

Procesorul Snapdragon 865 sau Exynos 992 (in functie de zona in care vor fi vandute), ecrane de tip Infinity-O AMOLED cu rata de refresh de 120Hz, pana la 16GB memorie RAM si 512GB stocare interna.

Incarcarea rapida va fi de 45W, sistem de operare Android 10 cu interfata One UI 2.5, senzor de amprente ultrasonic integrat in ecranul de tipAMOLED. Din pacate, nici de data aceasta Samsung nu vrea sa ne ofere un telefon (flagship) fara decupaje sau fara notch! Poate in 2021!

Dar din fericire, deja stim cu exactitate cum va arata partea din spate a telefonului, poza de mai sus este cat se poate reala. Dintr-o eroare (sau nu), Samsung Ucraina a publicat pentru o scurta perioada de tip pe platforma oficiala cateva imagini care ne-au oferit o buna privire de ansamblu asupra noilor telefoane.

O versiune noua de culoare pentru telefoanele Samsung (Mystic Bronze) si un S-Pen in acceasi nuanta, zona generoasa pentru cele 3 camere foto principale si tot un design destul de serios.

Observam ca Samsung nu a schimbat liniile seriei “Note” si daca telefoanele din gama “S” sunt ceva mai rotunjite si parca ceva mai atractive, in acest caz se pastreaza un design mai patratos si mai serios.

S-Pen ramane neschimbat fata de generatia trecuta. Cred ca noile telefoane vor fi diponibile spre precomanda imediat dupa evenimentul din data de 5.08.2020, Galaxy Unpacked va fi de data aceasta numai online.

via

Preturi pentru seria Samsung Galaxy Note 20, lansare in 5 august
Cosmin

05/07/2020 02:40 PM