OnePlus Nord are ca data de lansare 21 iulie 2020 - Android

OnePlus Nord are ca data de lansare 21 iulie 2020 - Android

Androidro.ro
OnePlus Nord are ca data de lansare 21 iulie 2020

OnePlus Nord este un telefon pe care-l asteptam cu interes vara aceasta. Si o facem cu un interes ceva mai crescut, vrem sa ne dam seama ce poate OnePlus in materie de telefoane mid-range. In categoria flagship, ne-am lamurit. Telefoane foarte bune la preturi usor sub concurente. Mai exact, este un brand de incredere si […]

OnePlus Nord are ca data de lansare 21 iulie 2020
Cosmin

Androidro.ro
OnePlus Nord are ca data de lansare 21 iulie 2020

OnePlus Nord este un telefon pe care-l asteptam cu interes vara aceasta. Si o facem cu un interes ceva mai crescut, vrem sa ne dam seama ce poate OnePlus in materie de telefoane mid-range.

In categoria flagship, ne-am lamurit. Telefoane foarte bune la preturi usor sub concurente. Mai exact, este un brand de incredere si nu ar trebui sa ne ferim de el.

Insa, nu am mai avut de mult un mid-range cu logo OnePlus lipit pe carcasa, ultima data s-a intamplat prin toamna anului 2015. Atunci aparea OnePlus x, un telefon care se dorea a fi putin diferit.

Nu prea a prins schema lor si spun asta deoarece daca ar fi fost invers, cred ca acest producator ar fi venit si cu alte modele. Dar a sosit si 2020, momentul in care vom primi un telefon din gama celor de mijloc.

Prin intermediul Amazon India, aflam ca telefonul va fi dezvaluit oficial in data de 21 iulie 2020, evenimentul avand loc online. Nu stiu cat de mult conteaza, dar tot cei de la Amazon publica si o poza reala cu ambalajul produsului, poza o vedem mai jos:

OnePlus Nord – ambalajul

Sunt disponibile si doua poze reale cu OnePlus Nord, le puteti admira aici. Telefonul va avea un display cu o diagonala de 6.55″, rata de refresh de 90Hz si tehnologie SuperAMOLED.

Se tot zvoneste despre iminenta aparitie a doua camere de selfie, asta nu cred ca ar fi pe placul multor utilizatori. Un procesor foarte bun, Snapdragon 765G, acumulator de 4000mAh cu incarcare rapida la 30W si senzor foto principal de 64MP.

Pretul ar urma sa fie de aproximativ 500 USD, probabil in Romania va costa in jur de 2000 lei, pret decent pentru un telefon cu Snapdragon 765G.

via

OnePlus Nord are ca data de lansare 21 iulie 2020
Cosmin

06/07/2020 06:31 PM