TV Go Box de la Orange, un accesoriu pentru televizoare - Android

TV Go Box de la Orange, un accesoriu pentru televizoare - Android

Androidro.ro
TV Go Box de la Orange, un accesoriu pentru televizoare

TV Go Box este noua propunere a celui mai mare operator de telefonie mobila din Romania, un gadget care vine in ajutorul posesorilor de televizoare care nu sunt de tipul Smart TV. Este asemanator unui TV BOX, acesta poate fi conectat inclusiv la un televizor de tip Smart (prin HDMI), dar prea-i vad rostul daca […]

TV Go Box de la Orange, un accesoriu pentru televizoare
Cosmin

Androidro.ro
TV Go Box de la Orange, un accesoriu pentru televizoare

TV Go Box este noua propunere a celui mai mare operator de telefonie mobila din Romania, un gadget care vine in ajutorul posesorilor de televizoare care nu sunt de tipul Smart TV.

Este asemanator unui TV BOX, acesta poate fi conectat inclusiv la un televizor de tip Smart (prin HDMI), dar prea-i vad rostul daca deja avem in casa un TV inteligent si in orice caz, se adreseaza numai abonatilor Orange.

Nu am inteles prea multe din comunicatul companiei, ma interesau cateva detalii tehnice pe care nu le-am gasit nici macar pe site-ul orange.ro. Posibil sa fie disponibile undeva si sa-mi scape mie.

Oricum, din cate se pare, este usor diferit fata de un TV BOX traditional.  El poate fi conectat la internet prin Wi-Fi sau prin cablu şi ofera posibilitatea de a redare tot continutul inclus deja in serviciul Orange TV Go, poate fi utilizat si pentru a viziona clipuri de pe YouTube.

Precizari de la Orange – “Abonatii Orange care aleg un TV Go box vor fi surprinsi de modul usor de instalare, bucurându-se de televiziune fără cabluri prin casă sau antenă. În plus, datorită dimensiunilor reduse şi a designului minimalist, acesta poate fi folosit şi de către cei aflaţi în vacanţă în Spatiul Economic European pentru a viziona canalele TV din ţară şi grila preferată de programe.

TV Go Box + telecomanda

tv box gotv box go

Prin lansarea TV Go box, Orange îşi propune să ofere o nouă experienţă de vizionare a canalelor TV şi să vină în întampinarea noilor tendinţe, ce le oferă clienţilor posibilitatea de a accesa nemijlocit continuţul preferat, oriunde ar fi şi pe orice ecran”

Pentru a putea folosi un astfel de TV Go Box, trebuie sa indeplinesti si cateva conditii:

  • Sa ai un abonament la telefonie mobila de tip Fun, Orange Me sau Orange Net (pana in 10 euro), vei avea acces si la 26 canale TV romanesti.
  • Daca te numeri printre cei care au un abonament mobil -Fun, Smart, Orange Me, Orange Pro sau mai mare de 10 euro – acces la 26 de canale din Romania, dar si opțiunea Movie Go Unlimited.
  • Daca ai un abonament de tip Smart Plus 25, atunci ai acces la 91 canale romanesti si la Movie Go Unlimited, toate acestea contra sumei de 50 euro.

Abonatii Orange Home TV prin satelit vor plati 25 euro pentru acest TV BOX si au acces la:

  • Local HD: acces la 32 de canale și opțiunea Movie Go Unlimited
  • World HD: acces la 69 de canale și Movie Go Unlimited
  • Family HD: acces la 97 de canale și Movie Go Unlimited

Exista si posibilitatea de a inregistra o emisiune cu ajutorul acestui dispozitiv, inregistrarea respectiva ramanand valabila de la 7 la 60 de zile (in functie de canal). Dispozitivul acesta este compatibil cu toate televizoarele care au port HDMI. Pretul unui TV GO Box este 215 lei, livrarea se face in termen de  max. 5 zile lucratoare, transportul fiind gratuit.

Mai multe detalii, pe site-ul orange.ro.

TV Go Box de la Orange, un accesoriu pentru televizoare
Cosmin

03/07/2020 05:15 PM