Samsung GALAXY S21 ar putea fi dotat cu ecran de 7.1 inch - Android

Samsung GALAXY S21 ar putea fi dotat cu ecran de 7.1 inch - Android

Androidro.ro
Samsung GALAXY S21 ar putea fi dotat cu ecran de 7.1 inch

Au inceput sa apara cateva zvonuri legate de un nou flagship sub brand Samsung, poate cel mai asteptat telefon al inceputului de an 2021. Galaxy S21, despre el este vorba si conform unei postari pe Twitter (Ice Universe), aceasta ar urma sa fie denumirea telefonului. Probabil ca ne-am fi asteptat la Galaxy S30 si asta in conditiile in […]

Samsung GALAXY S21 ar putea fi dotat cu ecran de 7.1 inch
Cosmin

Androidro.ro
Samsung GALAXY S21 ar putea fi dotat cu ecran de 7.1 inch

Au inceput sa apara cateva zvonuri legate de un nou flagship sub brand Samsung, poate cel mai asteptat telefon al inceputului de an 2021. Galaxy S21, despre el este vorba si conform unei postari pe Twitter (Ice Universe), aceasta ar urma sa fie denumirea telefonului.

Probabil ca ne-am fi asteptat la Galaxy S30 si asta in conditiile in care dupa S10, nu am avut un S11, ci un S20. Nu cred ca este un amanunt foarte important, aceasta serie este probabil cea mai cunoscuta din lume si denumirea finala poate suferi modificari.

Samsung a mai facut un lucru inteligent, practic o revolutie in materie de design. Ma refer la modelul S8, primul telefon mobil cu display 18:9. Si la fel, unul dintre primele telefoane cu un raport excelent intre display si toata suprafata frontala.

Asta a insemnat inclusiv o posibilitate de a implementa un display mai mare, dar fara a creste considerabil dimensiunile telefonului. Stim ce a urmat dupa, restul producatorilor au copiat acest design si au facut bine!

Seria Galaxy, a crescut de la an la an si a ajuns ca in 2020, versiunea “Ultra” sa fie dotata cu un display de 6.9″. Ganditi-va ca in 2011, Galaxy S2 avea un display de 4.3″ si un body ratio de numai 63%.

Samsung GALAXY S21

samsung galaxy s21

In 2021, ar urma sa fie disponibile tot 3 variante de Galaxy S21 (sau S30). Prima si cea mai “mica”, cu o diagonala de 6.9″. Apoi, varianta de mijloc cu ecran de 7″ si nu in ultimul rand, cea de 7.1″, posibil chiar versiunea “Ultra”.

Pentru a tine preturile telefoanelor cat mai mici posibil, Samsung Galaxy S21 ar putea renunta la un Snapdragon 875. Posibil ca indiferent de zona in care va fi comercializat, procesorul sa fie Exynos 1000 (fabricat pe 5nm) si grafica integrata de tip AMD sau Samsung.

Nu in ultimul rand, posibil sa asistam (in sfarsit!) la primul Samsung cu camera de selfie ascunsa. Si nu intr-un mecansim motorizat, chiar direct sub display!

via

16/07/2020 07:18 AM