Ce a mai lansat Xiaomi Trotinetele electrice Mi Electric Scooter S si Pro 2 - Android

Ce a mai lansat Xiaomi Trotinetele electrice Mi Electric Scooter S si Pro 2 - Android

Androidro.ro
Ce a mai lansat Xiaomi? Trotinetele electrice Mi Electric Scooter S si Pro 2

Printre lansarile de astazi, se remarca trotinetele electrice Mi Electric Scooter 1S si Pro 2, dar si Mi TV Stick 4K. Despre trotinetele Xiaomi, numai de bine. Spun asta deoarece detin una de un an de zile si este chiar un produs de calitate (video review la final). Practic cateva restilizari observam la noile trotinete, sa spunem ca […]

Ce a mai lansat Xiaomi? Trotinetele electrice Mi Electric Scooter S si Pro 2
Cosmin

Androidro.ro
Ce a mai lansat Xiaomi? Trotinetele electrice Mi Electric Scooter S si Pro 2

Printre lansarile de astazi, se remarca trotinetele electrice Mi Electric Scooter 1S si Pro 2, dar si Mi TV Stick 4K. Despre trotinetele Xiaomi, numai de bine. Spun asta deoarece detin una de un an de zile si este chiar un produs de calitate (video review la final).

Practic cateva restilizari observam la noile trotinete, sa spunem ca este vorba despre un facelift. Pana astazi, erau cunoascute 2 versiuni mai populare. M365 si M365 PRO. Prima cu o autonomie ceva mai mica si fara display digital.

Mi Electric Scooter 1S, are o greutate de 12.5kg si un motor de 250W, acesta putand oferi o autonomie de 30Km si o viteza maxima de 25 km/h, dar numai in conditiile in care posesorul are o greutate de 75kg.

Fata de versiunea originala, acum, exista un display mai avansat. Acesta implica inclusiv pictograme numerice si imprumuta franele performante care erau disponibile pana acum numai pe versiunea M365 PRO. De asemenea, farul a fost imbunatatit si are acum o putere de 2W.

Mi Electric Scooter 1S

Mi PRO 2, se bucura de o economisire mai buna a energiei si de o baterie superioara, racirea primind si ea un upgrade. Are un far mai luminos (2W), cantareste 14kg si are o autonomie mai buna, pana la 45km.

Desi toate modelele ar putea atinge o viteza mai mare de 25 km/h, normele din Romania interzic comercializarea trotinetelor electrice care depasesc aceasta viteza. Deci, mai pe romaneste, sunt limitate electronic.

Limitarea poate fi scoasa si se ajunge pana la 35 km/h, exista tutoriale pe YouTube. Sunt ceva riscuri, inclusiv o degradare mai rapida a motorului prezent in roata din fata. Mai departe, aflam ca acest nou model are un motor de 300W si la fel, frana spate pe disc.

Nu stiu daca au rezolvat problemele cu cauciucurile. Acestea sunt prea moi si predispuse penelor (folosesc camere). Exista cauciucuri pline aftermarket, disponibile inclusiv pe eMag sau pe olx.ro.

16/07/2020 07:09 AM