Tot cu Exynos 990 pe Samsung Galaxy S20 Fan Edition - Android

Tot cu Exynos 990 pe Samsung Galaxy S20 Fan Edition - Android

Androidro.ro
Tot cu Exynos 990 pe Samsung Galaxy S20 Fan Edition

Nu stiu exact de ce apare acest Samsung Galaxy S20 Fan Edition si nici ce doreste producatorul sa scoata din el. Cert este ca telefonul nu mai este la nivel de zvon, deja a fost vazut prin testul Geekbench 5 si lansarea ar fi programata spre finalul anului 2020. Initial, se spunea ca modelul acesta […]

Tot cu Exynos 990 pe Samsung Galaxy S20 Fan Edition
Cosmin

Androidro.ro
Tot cu Exynos 990 pe Samsung Galaxy S20 Fan Edition

Nu stiu exact de ce apare acest Samsung Galaxy S20 Fan Edition si nici ce doreste producatorul sa scoata din el. Cert este ca telefonul nu mai este la nivel de zvon, deja a fost vazut prin testul Geekbench 5 si lansarea ar fi programata spre finalul anului 2020.

Initial, se spunea ca modelul acesta va fi echipat cu un procesor Snapdragon 865 si vestea a fost bine primita de catre fani. Samsung continua sa utilizeze propriile solutii, asta in ciuda unui feedback nu foarte bun. La nivel mondial, au fost chiar si petitii care rugau Samsung sa renunte la Exynos.

Nu s-a intamplat nimic, buna parte din modelele Note 20 vin tot cu procesoarele acestea, se pare ca viitorul nu va aduce mari schimbari. Oare in primavara sa vedem intr-un final ca Samsung asculta dorinta clientilor si S30 (sau S21) sa fie echipate numai cu Snapdragon?

Se simte o usoara discriminare intre clientii din SUA si cei din Europa. Unii primesc modele mai puternice si altele, o idee mai slabe. Dar telefoanele nu au preturi diferite, cred ca asta este cea mai mare problema, nu neaparat ca acest Exynos 990 ar fi un chipset slab!

In fine, Samsung Galaxy S20 Fan Edition ar urma sa vina tot cu acest procesor si in versiuni cu 6 sau 8GB RAM, ne asteptam poate si la un pret usor mai scazut fata de clasicul S20, un model destul de reusit si de popular. Rezultatul testului, in captura de mai jos:

Mai ieftin si daca ne uitam spre display, unul care daca ar fi sa dam crezare randarilor, nu ar fi curbat, dar cred ca tot AMOLED. Mai departe, conform surselor, ne asteptam la o diagonala de 6.5 sau 6.7″ cu rezolutie FHD+ si rata de refresh de pana la 120Hz, acumulator de 4500 mAh, versiune cu 4G sau 5G, chiar si rezistenta la apa sau praf prin certificarea IP68.

14/08/2020 10:45 AM