Cel mai ieftin telefon cu Snapdragon 865 ar fi Asus Zenfone 7 PRO - Android

Cel mai ieftin telefon cu Snapdragon 865 ar fi Asus Zenfone 7 PRO - Android

Androidro.ro
Cel mai ieftin telefon cu Snapdragon 865 ar fi Asus Zenfone 7 PRO

Telefonul Asus Zenfone 7 PRO va fi lansat in data de 26 august 2020 si probabil va deveni cel mai ieftin model cu procesor Snapdragon 865. Disponibil in doua versiuni, standard sau PRO, el deja fiind listat de un magazin din Danemarca. Nu ar fi prima data cand ASUS procedeaza in acest fel, telefoanele lor […]

Cel mai ieftin telefon cu Snapdragon 865 ar fi Asus Zenfone 7 PRO
Cosmin

Androidro.ro
Cel mai ieftin telefon cu Snapdragon 865 ar fi Asus Zenfone 7 PRO

Telefonul Asus Zenfone 7 PRO va fi lansat in data de 26 august 2020 si probabil va deveni cel mai ieftin model cu procesor Snapdragon 865. Disponibil in doua versiuni, standard sau PRO, el deja fiind listat de un magazin din Danemarca.

Nu ar fi prima data cand ASUS procedeaza in acest fel, telefoanele lor de tip flagship reusind sa se laude cu preturi sub ale concurentei. Se pare ca ambele vor avea procesorul de top de la Qualcomm, dar in cazul lui 7 PRO ar fi vorba despre un Snapdragon 865+.

Ne intrebam cum reuseste Asus performanta de a vinde aceste telefoane la preturi de maxim 550 euro? Retineti ca acesta este pretul semnalat de magazinul respectiv, insa poate fi o idee mai mare. Oricum, nu este prima data cand aflam despre faptul ca noul Asus Zenfone 7 ar putea deveni un fel de “Poco”.

Ne asteptam ca la nivel de design sa fi asemanator cu generatia trecuta si chiar va utiliza acelasi mecanism rotativ pentru camerele principale, unul care nu a fost copiat de catre concurenti (foto sus). Pe noi chiar nu ne deranjeaza.

Cat timp nu are niciun fel de notch, totul este perfect. Si in plus, acest design permite capturarea de poze de tip selfie la o calitate superioara.

Mai departe, cred ca acest terminal va fi destinat celor ce cauta viteza de procesare de top, dar trec cu vederea anumite detalii ce pot fi considerate de lux.

Spre exemplu, se pare ca senzorul de amprente nu va fi integrat in display si s-a optat pentru unul clasic (in partea din spate si pe laterala). Ecranul va folosi o tehnologie IPS LCD si nu OLED sau AMOLED, rata de refresh nu va trece nici ea de 60Hz.

Un panou produs de BOE si avand o diagonala de 6.4″ cu rezolutie FHD+. Nici camerele principale nu par a fi de top. IMX686 / 64MP + 12MP ultrawide de tip IMX363 si un senzor TOF.

Totusi, se pare ca va exista 5G cel putin pentru Asus Zenfone 7 PRO, memorie RAM de 6 sau 8GB si ROM de maxim 256GB. Nu cred ca este o strategie gresita, chiar din contra. Este posibil sa aiba parte de vanzari bune, sunt multi care isi doresc performante mari la pret mic.

20/08/2020 04:23 PM