Dacia Duster decapotabila “Summer”, rezultatul celor de la AutoK9 - Android

Dacia Duster decapotabila “Summer”, rezultatul celor de la AutoK9 - Android

Androidro.ro
Dacia Duster decapotabila “Summer”, rezultatul celor de la AutoK9

In mod normal, nu vezi in fiecare zi o Dacia Duster decapotabila. Nici nu se fabrica asa ceva si sincer sa fiu, nici nu cred ca ar avea mare succes la public. Dar daca ar trece una pe langa tine sau daca ai vedea-o intr-o parcare, mai mult ca sigur ca te-ai opri si ai […]

Dacia Duster decapotabila “Summer”, rezultatul celor de la AutoK9
Cosmin

Androidro.ro
Dacia Duster decapotabila “Summer”, rezultatul celor de la AutoK9

In mod normal, nu vezi in fiecare zi o Dacia Duster decapotabila. Nici nu se fabrica asa ceva si sincer sa fiu, nici nu cred ca ar avea mare succes la public.

Dar daca ar trece una pe langa tine sau daca ai vedea-o intr-o parcare, mai mult ca sigur ca te-ai opri si ai admira masina, char daca ramane un simplu Duster!

Este o masina modificata de catre cei de la AutoK9, o echipa de pasionati care in trecut au mai lucrat si la un Logan, posibil ca surprizele sa nu se opreasca aici.

Acest Duster, a fost cumparat din Danemarca contra sumei de numai 1500 euro, masina fiind avariata destul de serios in momentul achizitiei. Este versiunea cu motorul de 1.6l, pe benzina.

Asa cum se poate vedea din materialul video atasat, in momentul actual este modificata destul se serios, dar si omologata. Are numere de inmatriculare si in prezent, ajunge sa valoreze in jur de 30.000 de euro.

Teoretic, cine este pasionat si dispune de o suma consistenta de bani, poate apela la echipe de profesionisti pentru a transforma complet un autoturism. Iata ce spun cei de la AutoK9:

Duster Summer este rezultatul unei noi provocări acceptate de echipa AutoK9, de a da o altă înfățișare unei mașini avariate. Masina iese în evidență nu doar prin modificările aduse caroseriei, ci și prin finisajele interioare.

 

Scaunele și bordul au fost înlocuite și retapițate cu piele albă, podeaua cu decorațiuni inspirate din stilul nautic, dar și acoperișul care a fost înlăturat, conferă mașinii un aer de vacanță și transformă orice drum intr-o experienta relaxanta

VIDEO – Dacia Duster SUMMER:

sursa foto

31/08/2020 08:17 AM