Samsung, ce se INTAMPLA Samsung Galaxy Note 20 lansat, pareri - Android

Samsung, ce se INTAMPLA Samsung Galaxy Note 20 lansat, pareri - Android

Androidro.ro
Samsung, ce se INTAMPLA? Samsung Galaxy Note 20 lansat, pareri

Samsung Galaxy Note 20 tocmai a fost anuntat, asa cum deja de asteptam. Astazi, 5 august 2020. Doua versiuni sunt, ambele si cu 5G. Note 20 si Note 20 Ultra. In acest articol, voi aminti mai mult despre versiunea de baza, cea care speram sa aiba specificatii tehnice mai bune! Adica, lansezi un telefon mobil […]

Samsung, ce se INTAMPLA? Samsung Galaxy Note 20 lansat, pareri
Cosmin

Androidro.ro
Samsung, ce se INTAMPLA? Samsung Galaxy Note 20 lansat, pareri

Samsung Galaxy Note 20 tocmai a fost anuntat, asa cum deja de asteptam. Astazi, 5 august 2020. Doua versiuni sunt, ambele si cu 5G. Note 20 si Note 20 Ultra. In acest articol, voi aminti mai mult despre versiunea de baza, cea care speram sa aiba specificatii tehnice mai bune!

Adica, lansezi un telefon mobil cu pret destul de piperat si acesta are o rata de refresh de numai 60Hz? In conditiile in care gasesti telefoane muuuuult mai ieftine cu rata de refresh de 90Hz?

De ce tin atat la rata de refresh? Pentru ca este cu adevarat o inovatie si consider ca nu ar trebui sa lipseasca de pe un flagship, asa cum este sau cum se vrea a fi acest Note 20. Practic, face parte din cea mai buna gama pe care Samsung o are in materie de telefoane mobile!

Samsung Galaxy Note 20 – PRET

Nu m-am uitat acum in ofertele magazinelor online din Romania, lansarea inca se desfasoara in momentul in care redactez acest articol. Insa, pretul anuntat este de 950 euro! Teoretic, telefonul ar trebui sa coste cam 4400 lei, ma refer strict la aceasta versiune, Note 20, fara “Ultra”. Atentie, unele surse vorbesc de 1000 de euro!

Apoi, 950 euro pentru un telefon cu display plat? Fara curbura cu care ne-a obisnuit Samsung? Rezolutie FullHD si mai ales, camera de selfie pozitionata fix pe mijloc? La 950 euro?

Mai departe, trebuie sa va spun ca telefonul acesta NU soseste cu procesor Snapdragon. Cine-l va achizitona, va trebui sa se multumeasca cu un Exynos 990 pe 7nm, este acelasi procesor pe care-l cunoastem multumita seriei lansate in primavara, Samsung Galaxy S20. Nu primim slot pentru card.

Incarcare rapida pe fir la numai 25W? In conditiile in care primesti aproape dublu pe un telefon muuuult mai ieftin? Nu merg mai departe, va mai spun cateva cuvinte despre S-PEN si apoi, despre camere. Acesta este imbunatatit fata de varianta precedenta. Latenta mult scazuta (26ms versus 48 pe Note 10), autonomie de 10 ore cu bateria integrata, Bluetooth si gesturi in plus pentru un control mai precis si o utilizare mai placuta.

Se pare ca este acelasi setup de pe S20. Camera de 64MP telephoto cu zoom hibrid 3x (digital de 30) si stabilizare optica a imaginii, apoi 12MP PDAF, f/1.8 si OIS, plus o alta camera ultra wide de 12MP.

Telefonul poate fi achizitionat si in versiunea 5G (dar si 4G+), are WiFi 6, difuzoare stereo, selfie de 10MP, 8 GB RAM de tip LPDDR5, 256GB ROM (fara card), rezistenta la apa si praf prin certificarea IP68, 3 microfoane.

Display HDR10+ cu diagonala de 6.7″ si 89% body ratio, 393 ppi. Samsung Galaxy Note 20 se mai lauda cu o greutate de 192 g, stocarea interna este de tip UFS 3.1, placa grafica Mali-G77 MP11. Da, America se bucura de varianta cu Snapdragon 865+, restul, NU.

Articolul prezinta parerile personale ale autorului, bazate pe lista specificatiilor tehnice. via

05/08/2020 03:05 PM