Aplicatii de chestionare auto DRPCIV pentru scoala de soferi in 2020 - Android

Aplicatii de chestionare auto DRPCIV pentru scoala de soferi in 2020 - Android

Androidro.ro
Aplicatii de chestionare auto DRPCIV pentru scoala de soferi in 2020

Aplicatii de chestionare auto DRPCIV pentru scoala de soferi in 2020 Aceste aplicatii, reprezinta o categorie aparte. Si ciudat sau nu, multe dintre ele au fost de-a lungul timpului chiar in topurile oficiale Google Play, cele care ne aratau care sunt cele mai descarcate aplicatii pentru telefoanele Android. Si nu este de mirare. Multi incearca […]

Aplicatii de chestionare auto DRPCIV pentru scoala de soferi in 2020
Cosmin

Androidro.ro
Aplicatii de chestionare auto DRPCIV pentru scoala de soferi in 2020

Aplicatii de chestionare auto DRPCIV pentru scoala de soferi in 2020

Aceste aplicatii, reprezinta o categorie aparte. Si ciudat sau nu, multe dintre ele au fost de-a lungul timpului chiar in topurile oficiale Google Play, cele care ne aratau care sunt cele mai descarcate aplicatii pentru telefoanele Android.

Si nu este de mirare. Multi incearca sa devina soferi si deja cartile clasice de chestionare ai devenit o amintire. Probabil ca numai o mica parte a elevilor mai folosesc asa ceva.

Majoritatea au apelat la telefoanele mobile. Si trebuie sa recunoastem ca este o metoda mai simpla si mai comoda, o buna alternativa la metoda clasica, adica cea a chestionarelor tiparite.

Automat, aplicatiile acestea trebuie sa fie dezvoltate intr-un mod serios si nici nu trebuie sa fie invadate cu reclame. Un chestionar auto pe telefonul mobil care iti va deschide reclame din minut in minut, nu va face decat sa-ti distraga atentia, sa te enerveze si intr-un final, sa-ti pierzi concentrarea.

In cele ce urmeaza, am sa incerc sa vi le prezint pe cele cu un rating cat mai mare. Totate sunt gratuite, majoritatea contin si explicatii si contin chestionare pentru mai multe categorii. Gasiti si link de descarcare catre Google Play:

Aplicatii de chestionare auto DRPCIV pentru scoala de soferi in 2020

1 – Chestionare drpciv explicate 2020 (rating 4.8)

“Aplicatia mobila de teste drpciv 2020 pusa la dispozitie de ChestionareAuto.ro este identica cu cea de la examenul auto oficial. Numai asa sansele tale de a promova sala sunt cu adevarat reale.

Aici vei gasi cele mai noi intrebari ce iti pot pica la examen, explicatii detaliate la intrebarile gresite, dar si o mana de ajutor in plus daca ai probleme cu intelegerea legislatiei sau codului rutier.” DESCARCA

2 – Chestionare Auto DRPCIV 2020 (rating 4.8)

“Aceasta aplicație facilitează pregătirea pentru examentul teoretic auto, având atât legislația actualizata, cât și întrebări de tip examen. Puteți alege chestionare pentru examen auto din categoriile A, B, C, D. Scoala auto.

Poti vedea date statistice pentru fiecare intrebare si categorie de testare, adunate in urma a aproximativ 1.000.000 de simulari de examen si peste 20.000.000 de raspunsuri la intrebari. Astfel te poti axa pe intrebarile cele mai grele care au o rata scazuta de raspunsuri corecte.” DESCARCA

3 – Chestionare Auto DRPCIV (rating 4.9)

“Succesul obtinerii permisului de conducere si a examenului teoretic auto depinde foarte mult de folosirea intrumentelor care ajuta la o pregatire cat mai adecvata.

De le chestionare auto pana la indicatoare auto, aplicatia “Chestionare Auto DRPCIV” se prezinta ca si o solutie completa adaptata la anul 2019 si 2020.” DESCARCA

4 – ARR chestionare atestat (rating 4.8)

“Aplicatia “ARR Chestionare atestat” este facuta in asa fel incat sa va ajute la o promovare sigura a examenului pentru atestatul profesional ARR.

Aveti la dispozitie chestionare cu toate intrebarile publicate pe site-ul oficial ARR, intr-un format prietenos si usor de folosit de pe orice dispozitiv mobil.” DESCARCA

5 – Chestionare Auto 2020 – DRPCIV (rating 4.9)

“Aplicația se adresează tuturor persoanelor care vor să-și obțină sau au deja permis de conducere, dar vor să-și reîmprospățească cunoștințele.

Categorii de examinare:
– A, A1, A2, AM
– B, B1
– C, C1
– D, D1, Tb, Tv
– peste 2500 de întrebări.” DESCARCA

sursa foto

23/08/2020 09:55 AM