Clinica GSM, garantie pe viata pentru reparatiile la telefoane - Android

Clinica GSM, garantie pe viata pentru reparatiile la telefoane - Android

Androidro.ro
Clinica GSM, garantie pe viata pentru reparatiile la telefoane

Clinica GSM, un service pentru telefoanele mobile, dar cred ca deja ati realizat asta. Au sediul in Piatra Neamt si vin pe piata cu o politica noua, dar mai ales, una pe care nu am mai vazut-o in alta parte! Majoritatea celor care apeleaza la serviciile unui service GSM, sunt destul de nemultumiti. Fie preturile […]

Clinica GSM, garantie pe viata pentru reparatiile la telefoane
Cosmin

Androidro.ro
Clinica GSM, garantie pe viata pentru reparatiile la telefoane

Clinica GSM, un service pentru telefoanele mobile, dar cred ca deja ati realizat asta. Au sediul in Piatra Neamt si vin pe piata cu o politica noua, dar mai ales, una pe care nu am mai vazut-o in alta parte! Majoritatea celor care apeleaza la serviciile unui service GSM, sunt destul de nemultumiti.

Fie preturile sunt mari, fie raparatiile sunt facute pe fuga. Sa nu mai discutam despre celebrul “soc mecanic“, expresia atat de des intalnita. Nu am apelat la ei, nu-i cunosc si nici macar nu este un articol sponsorizat. Dar daca tot ceea ce apare la ei pe site este chiar adevarat, atunci putem spune ca este un serviciu civilizat.

Clinica GSM

Sunt cateva amanunte pe care nu le prea vezi in acest domeniu si chiar acestea mi-au atras atentia. Insa, sper sa nu fie numai reclama sau text scris ca sa “dea bine”. Serviciile lor includ decodare retea, inlocuire sticla display, reparatii hardware si rescriere de soft. Insa, iata si punctele cheie care mi-au atras atentia:

  • La orice reparaţie primeşti un telefon la schimb pe toata perioada in care esti lispit de smartphone.
  • Se implica in cazuri sociale.
  • Premii ce constau in telefoane noi.
  • Statusul reparatiei poate fi verificat online.
  • 14 zile timp de verificare a reparatiei. Daca un client nu este multumit, primeste integral banii inapoi si ramane cu reparatia facuta.
  • Transport gratuit la toate reparatiile trimise prin curier, pe teritoriul Romaniei.
  • Garantie pe viata pentru reparatii (oricum, nimeni nu foloseste telefonul toata viata….)

Clinica GSM isi propune sa devina lider pe piata centrelor de reparatii GSM din Romania si recunoscuti pentru calitatea serviciilor si a produselor pe care le ofera. Sunt cateva testimoniale la ei pe site, posibil sa fie reale, posibil nu ;). Cert este ca pare un service pe care-l putem cataloga ca fiind altfel. Ramane de vazut daca toate promisiunile sunt respectate, ar fi bine sa fie asa!

04/08/2020 06:13 PM