1 milion de dolari, bani ceruti de Xiaomi ca daune de imagine - Android

1 milion de dolari, bani ceruti de Xiaomi ca daune de imagine - Android

Androidro.ro
1 milion de dolari, bani ceruti de Xiaomi ca daune de imagine?

Povestea este destul de simpla. Dimineata, un youtuber, a publicat un fel de unboxing in legatura cu noul Xiaomi Mi 10 Ultra, telefon ce ar urma sa fie dezvaluit oficial in cursul zilei de astazi. Clipul il puteti vedea si in acest articol. Problema este ca ar fi incalcat un acord pe care l-ar fi […]

1 milion de dolari, bani ceruti de Xiaomi ca daune de imagine?
Cosmin

Androidro.ro
1 milion de dolari, bani ceruti de Xiaomi ca daune de imagine?

Povestea este destul de simpla. Dimineata, un youtuber, a publicat un fel de unboxing in legatura cu noul Xiaomi Mi 10 Ultra, telefon ce ar urma sa fie dezvaluit oficial in cursul zilei de astazi.

Clipul il puteti vedea si in acest articol. Problema este ca ar fi incalcat un acord pe care l-ar fi avut cu cei de la Xiaomi. Mai mult decat atat, se pare ca materialul video nici nu era al lui, ci al altui youtuber. Se presupune ca nici acesta nu ar fi avut acordul Xiaomi de a publica vreun clip, cel putin nu inainte de lansarea oficiala.

Atasez cele doua clipuri aici, ele sunt publice pe YouTube si preluate de aproape toata presa din acest domeniu. Imi este neclar cine de la cine a copiat, dar cred ca primul clip este cel original.

Conform Ice universe de pe twitter.com, unul dintre cei doi a incalcat acordul de confidentialitate si conform reglementarilor, ar trebui sa plateasca 1.000.000 USD catre Xiaomi! De regula, cand cineva primeste un produs spre review si mai ales in cazul in care produsul respectiv nu este inca lansat, el semneaza un contract cu producatorul sau compania care a trimis acel bun.

Printre altele, ar putea fi specificat si faptul ca nu are voie sa publice niciun material inainte de anuntul oficial sau pana in momentul in care respectiva companie nu comunica faptul ca totul este ok si poate sa publice.

Putin probabil ca unul dintre cei doi sa aiba de unde sa plateasca aceasta suma colosala si bine ar fi sa ajunga la un acord cu cei de la Xiaomi / cine a trimis respectivul telefon.

sursa

11/08/2020 12:37 PM