Si televizoarele Allview primesc actualizare la Android! - Android

Si televizoarele Allview primesc actualizare la Android! - Android

Androidro.ro
Si televizoarele Allview primesc actualizare la Android!

Si televizoarele Allview primesc actualizare la Android! Aproape o luna de zile, cam atat timp a trecut de cand am trecut de la un SMART TV Samsung, la un Android TV de la Allview. Este vorba despre modelul 50ePlay6100U, un TV ce ruleaza sistemul de operare Android 9, diagonala 127cm si rezolutie 4K. Si sunt […]

Si televizoarele Allview primesc actualizare la Android!
Cosmin

Androidro.ro
Si televizoarele Allview primesc actualizare la Android!

Si televizoarele Allview primesc actualizare la Android! Aproape o luna de zile, cam atat timp a trecut de cand am trecut de la un SMART TV Samsung, la un Android TV de la Allview.

Este vorba despre modelul 50ePlay6100U, un TV ce ruleaza sistemul de operare Android 9, diagonala 127cm si rezolutie 4K. Si sunt destul de multe voci care sustin ca cei de la Allview nu ar oferi actualizari pentru produsele lor.

Iata ca acestia sunt contrazisi acum, televizorul chiar a primit un update major, unul de aproape 1GB. Pana cand voi face un articol in care sa-mi spun parerile dupa 1 luna de utilizare, iata despre ce este vorba.

Televizorul ramane la versiunea de Android 9, nici nu stiu daca sunt multe televizoare care au primit Android 10. Actualizarea se axeaza pe patch-uri de securitate, remedierea unor probleme si imbunatatiri la nivel de software.

Dupa update, la nivel de U.I, nu am sesizat modificari in plus, interfata Android TV ramanand neschimbata. Cateva modificari prin soft si actualizare de securitate care este acum aferenta lunii iunie 2020 (fata de mai 2020).

Sa speram ca aceste televizoare vor primi constant actualizari si ca nu vor fi uitate, inceputul este unul promitator. Discutam totusi despre un model nou aparut pe piata si unul care “se misca” destul de rapid, las recenzia video la finalul articolului.

Atentionarea cu privire la actualizarea noua, este prezenta (automat) in modul SMART.

Daca apasam pe “detalii”, ne sunt oferite cateva informatii. Este adevarat ca mi-ar fi placut ca aceste detalii sa fie mai multe!

Inainte de actualizare:

In timpul actualizarii (televizorul va reporni automat la finalul ei):

Dupa acest update:

Si recenzia video – valabila strict pentru acest model de Smart TV 4K, 50ePlay6100U.

16/08/2020 03:25 PM