Vesti bune de la Huawei Romania, raspunsul oficial al companiei - Android

Vesti bune de la Huawei Romania, raspunsul oficial al companiei - Android

Androidro.ro
Vesti bune de la Huawei Romania, raspunsul oficial al companiei

Am primit si pozitia oficiala a celor de la Huawei Romania, vestile sunt bune. Bune atat pentru cei ce deja au cumparat un telefon produs de catre ei, bune si pentru cei ce vor sa o faca de acum incolo. Asa cum deja am aflat, la nivel mondial, mai multe publicatii au postat articole din […]

Vesti bune de la Huawei Romania, raspunsul oficial al companiei
Cosmin

Androidro.ro
Vesti bune de la Huawei Romania, raspunsul oficial al companiei

Am primit si pozitia oficiala a celor de la Huawei Romania, vestile sunt bune. Bune atat pentru cei ce deja au cumparat un telefon produs de catre ei, bune si pentru cei ce vor sa o faca de acum incolo.

Asa cum deja am aflat, la nivel mondial, mai multe publicatii au postat articole din care aflam ca ar putea fi ceva probleme in legatura cu actializarile pe care terminalele Huawei ar trebui sa le primeasca.

Sursele citate in articolul respectiv, ne spuneau ca America nu va extinde licenta generala temporara (TGL), unul dintre rezultatele acestei decizii ar fi pus in pericol sistemul de operare Android deja instalat pe telefoanele vandute de Huawei.

Iata ca nu este chiar asa, filiala din Romania vine cu cateva precizari importante si cei ce deja citesc acest articol de pe un telefon Huawei, nu au de ce sa se teama. Producatorul se va ocupa in continuare de sistemul de operare.

Declarație Huawei cu privire la Google și Android

Huawei a contribuit substanțial la dezvoltarea Android la nivel global. În calitate de partener global principal al Android, compania a colaborat îndeaproape cu platforma sa open-source pentru a dezvolta un ecosistem de care să beneficieze atât utilizatorii, cât și întreaga industrie.

 Huawei va continua să ofere actualizări de securitate și servicii post-vânzare tuturor smartphone-urilor și tabletelor Huawei existente care au fost vândute – sau care sunt încă pe stoc – la nivel global.

 Vom continua să construim un ecosistem software sigur și sustenabil, pentru a oferi cea mai bună experiență tuturor utilizatorilor din întreaga lume.”

Apreciez ca Huawei nu da semne de slabiciune si continua sa dezvolte solutii alternative pentru magazinul de aplicatii Google Play, solutia proprie (AppGallery) devenind pe zi ce trece o si mai buna alternativa la Play Store.

Nimeni nu spune ca nu mai au de lucrat si ca totul este deja roz, insa de apreciat ca arata ca le pasa de client. Pana la urma, asta conteaza cel mai mult.

19/08/2020 07:45 AM