Surpriza de la iHunt! Telefonul S20 Plus Apex 2021 in poze reale - Android

Surpriza de la iHunt! Telefonul S20 Plus Apex 2021 in poze reale - Android

Androidro.ro
Surpriza de la iHunt! Telefonul S20 Plus Apex 2021 in poze reale

S20 Plus Apex 2021 nu este un telefon rezistent sub brand iHunt, as spune ca discutam despre un terminal adresat in primul rand tinerilor. Sau categoriilor care nu-si permit ceva mai scump si povestea o stiti, bugetele mici. De ce tinerilor? Pentru ca are un design modern. Si de ce clientilor cu bugete mici? Deoarece […]

Surpriza de la iHunt! Telefonul S20 Plus Apex 2021 in poze reale
Cosmin

Androidro.ro
Surpriza de la iHunt! Telefonul S20 Plus Apex 2021 in poze reale

S20 Plus Apex 2021 nu este un telefon rezistent sub brand iHunt, as spune ca discutam despre un terminal adresat in primul rand tinerilor. Sau categoriilor care nu-si permit ceva mai scump si povestea o stiti, bugetele mici.

De ce tinerilor? Pentru ca are un design modern. Si de ce clientilor cu bugete mici? Deoarece telefonul acesta va avea un pret incredibil de mic, numai 375 lei.

Posibil sa avem de-a face cu primul telefon mobil care costa sub 400 lei si care are 4 camere principale, se observa scris si AI, adica inteligenta artificiala.

Bun de luat la scoala si sa te lauzi cu el prietenilor, are totusi un design modern. Partea din fata seamana cu un Samsung din seria A, spatele ne duce cu gandul tot la producatorul amintit anterior.

Pe scurt, un telefon frumos si super accesibil. Specificatiile tehnice le vom afla pe toate in cel mai scurt timp, in cateva zile acest S20 Plus Apex 2021 va intra si in oferta magazinelor online.

Acumulator cu o capacitate buna pentru acest tip de telefon, display generos cu o diagonala de 6.3 inch si notch de tip waterdrop, colturi rotunjite si per total, un design care nu este invechit.

Va putea fi cumparat in 3 variante de culoare si va avea un design de tip gradient. iHunt mentine sistemul de operare destul de curat, fara aplicatii aiurea, ceea ce este bine. Observ ca butoanele virtuale pot fi ascunse, iarasi un plus.

Cu siguranta este un DualSIM si toate detaliile tehnice, in curand! Pana atunci, oferta lor actuala poate fi consultata AICI.

27/08/2020 04:14 PM