In sfarsit, Google Pixel 5 arata mai ok, vine cu Snapdragon 765 - Android

In sfarsit, Google Pixel 5 arata mai ok, vine cu Snapdragon 765 - Android

Androidro.ro
In sfarsit, Google Pixel 5 arata mai ok, vine cu Snapdragon 765

Google Pixel 5 apare intr-o serie de randari noi, probabil cele mai credibile de pana acum. Si ca sa fim sinceri, trebuie sa spunem ca telefoanele lor nu au fost niciodata nici cele mai frumoase si nici cele mai moderne. Cand restul concurentei incerca cumva sa ofere utilizatorului un design cat mai modern, telefoanele Pixel […]

In sfarsit, Google Pixel 5 arata mai ok, vine cu Snapdragon 765
Cosmin

Androidro.ro
In sfarsit, Google Pixel 5 arata mai ok, vine cu Snapdragon 765

Google Pixel 5 apare intr-o serie de randari noi, probabil cele mai credibile de pana acum. Si ca sa fim sinceri, trebuie sa spunem ca telefoanele lor nu au fost niciodata nici cele mai frumoase si nici cele mai moderne.

Cand restul concurentei incerca cumva sa ofere utilizatorului un design cat mai modern, telefoanele Pixel pastrau un aspect mai conservator si de multe ori ciudat pentru data aparitiei. Are rost sa mai amintim despre Pixel 4?

Cel aparut in toamna anului 2019 dar cu un design frontal ce ne aducea aminte de 2017? Iata ca acum, in 2020, probabil ca au ascultat de parerile clientilor si cred ca vor reusi sa-l faca mai prietenos.

Google Pixel 5 – randare

google pixel 5

Trebuie sa spunem ca cel mai probabil, telefoanele Pixel au stat si stau bine la alte capitole. Soft, update de soft si foto/video. Aici a lucrat Google si bine a facut. Noul telefon ar putea sa aiba un display cu o diagonala mica, chiar foarte mica pentru 2020.

Versiunea de baza ar avea numai 5.78″, dar asteptam si un XL care va fi mai mare, peste 6″. Tehnologie OLED, rezolutie impresionanta (QHD) si inevitabil, acest display va avea camera de selfie integrata, deci putem sa-i spunem tot “punch-hole”.

Spatele telefonului nu este chiar un etalon de frumusete si cred ca va fi din aluminiu, iarasi ceva mai rar in 2020. Asta inseamna o durabilitate si o rezistenta crescuta, putem declara ca este un avantaj.

Ne intriga putin randarea, senzorul de amprente nu pare a fi amplasat sub display, il vedem clar in partea din spate. Ciudat, mai ales ca este un OLED! Trebuie sa ajungem, si la procesor, primim si de data aceasta o veste buna.

Qualcomm Snapdragon 765 (fara G), un chipset care pastreaza tehnologia de fabricare pe 7nm, memoria RAM de tip LPDDR4X, Dual-channel 16-bit (32-bit), 2133 MHz (17 GB/s) si placa video Adreno 620.

Stiu ca ar trebui sa amintim putin si de camerele foto principale, aici este inca un mare mister. Nu prea sunt informatii, poate este prea devreme. In mod normal si daca se pastreaza traditia, Google Pixel 5 ar putea fi dezvaluit in toamna acestui an.

In sfarsit, Google Pixel 5 arata mai ok, vine cu Snapdragon 765
Cosmin

07/07/2020 04:51 PM