Am gasit problema! Pata neagra de pe ecranul televizorului Samsung - Android

Am gasit problema! Pata neagra de pe ecranul televizorului Samsung - Android

Androidro.ro
Am gasit problema! Pata neagra de pe ecranul televizorului Samsung

Pata neagra de pe ecranul televizorului Samsung creste vazand cu ochii, este “bine hranita” sau sa-i spun ca-i merge bine. Aseara am constatat problema, una care era mai minora fata de ceea ce vedeti acum. Am zis ca peste noapte isi revine, ca este o problema de moment, ca poate se intampla un miracol. Din […]

Am gasit problema! Pata neagra de pe ecranul televizorului Samsung
Cosmin

Androidro.ro
Am gasit problema! Pata neagra de pe ecranul televizorului Samsung

Pata neagra de pe ecranul televizorului Samsung creste vazand cu ochii, este “bine hranita” sau sa-i spun ca-i merge bine. Aseara am constatat problema, una care era mai minora fata de ceea ce vedeti acum.

Am zis ca peste noapte isi revine, ca este o problema de moment, ca poate se intampla un miracol. Din contra, cred ca in cateva zile va ajunge sa cuprinda tot panoul.

LE: se pare ca scrie si in manula ca nu se amplaseaza televizoarele sub aparatele de aer conditionat sau in bataia lor. Deci, garantie anulata, posesor vinovat…cred ca de data asta asa este.

Cred ca am detectat si problema, pare a fi de la aerul conditionat. In camera este cald dimineata, bate soarele fix in geam si se produce efectul de sera. Cred ca se fac in living 40 de grade daca nu pornesc aerul.

Si aparatul de climatizare bate fix pe televizor. Posibil ca in combinatie cu caldura degajata de TV si frigul de la aer conditionat se trage buba.

Aerul conditionat este montat acum cateva zile, 99.99% el este vinovatul. Ok, dar este oare normal sa se intample asta? Totusi discutam despre un TV de noua generatie, nu unul care are 10 ani vechime.

Pata neagra de pe ecranul televizorului Samsung – azi vs ieri

AZI:

ASEARA:

Smart TV ce a costat peste 2000 lei (1.5 ani vechime), un Samsung curbat. Bun, sa zicem ca se rezolva pe garantie (pot fi probleme aici). Gasesc niste tehnicieni de la service care nu observa mica ciobitura de acum cateva luni sau pur si simplu, trec cu vederea. Desi 100% nu ea este vinovata.

Imi schimba panoul complet, ajung cu el acasa si cred ca nu va trece mult timp pana cand se va strica si noul ecran! Nu stiu daca este contraindicat ca aerul conditionat sa bata spre televizor, nu am citit in manualul de utilizare.

Ma intreb daca cei de la Samsung au luat in calcul posibilitatea ca utilizatorul sa-si monteze televizorul in dreptul aerului conditionat si daca nu cumva puteau anticipa problema si sa protejeze componentele.

Nu cred ca un display poate fi atat de sensibil, ma gandesc la ecranul navigatiei din masina, bate soarele pe el non-stop, la fel si climatizarea! Fara probleme…

Deci, nu ramane decat sa schimb pozita televizorului, aerul este exclus sa-l pot muta! Atentie la amplasarea acestor echipamente prin casa, poate invatati din aceasta experienta. Pacat de TV, chiar imi place…sper sa fie numai unitatea mea cu probleme.

Am gasit problema! Pata neagra de pe ecranul televizorului Samsung
Cosmin

07/07/2020 08:41 AM