Cele mai ieftine televizoare Smart TV cu Android sau fara, iunie 2020 - Android

Cele mai ieftine televizoare Smart TV cu Android sau fara, iunie 2020 - Android

Androidro.ro
Cele mai ieftine televizoare Smart TV cu Android sau fara, iunie 2020

Smart TV cu Android – Ofertele sunt multe, preturile care pleaca de la putin peste 500 de lei, chiar si in cazul celor cu o diagonala de 81 cm! Dar ca sa fim sinceri si sa ne gandim mai bine, putem spune “cat dai, atata face”, un proverb care se poate aplica perfect in acest domeniu. […]

Cele mai ieftine televizoare Smart TV cu Android sau fara, iunie 2020
Cosmin

Androidro.ro
Cele mai ieftine televizoare Smart TV cu Android sau fara, iunie 2020

Smart TV cu Android – Ofertele sunt multe, preturile care pleaca de la putin peste 500 de lei, chiar si in cazul celor cu o diagonala de 81 cm!

Dar ca sa fim sinceri si sa ne gandim mai bine, putem spune “cat dai, atata face”, un proverb care se poate aplica perfect in acest domeniu. La finalul anului trecut, scriam un articol asemanator cu acesta, poate fi citit aici.

Atunci, nu discutam insa despre ofertele magazinelor locale, o vom face de data aceasta. Aparent, ofertele sunt tentante si contra sumei de 579 lei, iti poti cumpara chiar un SMART TV cu o diagonala suficient de mare pentru a fi asezat intr-o sufragerie de bloc, adica 80cm.

Pentru inceput, vedem cateva modele de televizoare inteligente fara Android:

In mod ciudat, cele mai ieftine televizoare Smart TV au recenzii destul de bune in cadrul magazinului eMag, dar putem explica si acest aspect. Televizoarele de acest gen sunt cumparate de cei ce nu-si permit mai mult, categoria celor care nu au testat ceva mai bun.

Nu este nimic de condamnat, dar cred ca altele ar fi recenziile si parerile daca televizoarele inteligente cu preturi de 499 lei ar fi puse langa cele care costa de doua sau de trei ori mai mult.

Cel mai ieftin dintre cele mai ieftine modele de Smart TV (fara Android) este un Star-Light (probabil brand eMag) de 60cm, model 24DM6600. 499 lei costa si este dotat cu display HD.

60 de cm este o diagonala cam mica pentru o sufragerie de apartament, dar cred ca este destul de ok pentru un dormitor (poate bucatarie). Ce primim si ce nu primim?

Teoretic si pe hartie, producatorul ne spune ca vom primi WiFi si aplicatii precum YouTube si Netflix. Ca minusuri, cred ca ne putem astepta la o interfata care nu este super rapida, la deconectari WiFi sau chiar ale aplicatiilor. Nu cred ca vom putea instala foarte multe aplicatii pe el, stocarea este de 4GB si probabil ca nici nu are un magazin dedicat.

Exista si varianta de 81cm, Star-Light, 32DM6600, tot cu rezolutie HD. In afara de diagonala mai mare, nu sunt alte diferente. Pretul creste cu 100 lei.

Iata si ce spune un utilizator, un review negativ de pe eMag:

  • Lista de programe nu este editabiala. Singura ordonare este cea gasita la cautarea programelor la instalare.
  • Telecomanda nu are buton de revenire la canalul precedent urmarit.
  • Derularea in lista de programe se face pas cu pas, nu are optiunea de salt ecran.
  • Conectarea cu dispozitivele Android se face accesand in mod expres aplicatia preinstalata.

Si o recenzie pozitiva, tot de pe eMag (cu achizitie verificata):

“Îl am de o săptămână. Părerea mea? Foarte bun. M-a interesat partea smart, care efectiv rupe. YouTube și Netflix merg excelent, zboară. Cei care tot zic de culori și sunet, fraților, vreți avioane? Uitați-vă de la 2000 lei în sus, ce așteptări aveți de la 500 lei? Își face treaba foarte bine pentru banii ăștia! Romanul nu e mulțumit nicicum. Oricum, recomand, merge ață pe net”

Cel mai ieftin Smart TV Android, dar unul bun?

Putem asocia cuvintele ieftin si bun? Am scris “bun” deoarece ma refer la televizoarele cu Android. Apoi, prin “ieftin” vom incerca sa le gasim pe cele cu preturi minime.

Probabil ca si acestea vor suferi la conectivitate, vor avea ceva lag perin meniuiri si nici nu ne vom alege cu tehnologii audio sau video mai avansate.

Excludem Samsung! Cel mai ieftin Smart TV sub acest brand costa 899 lei (80cm, HD) si are sistem de operare Tizen, asa cum au majoritatea. Deci fara Android TV de la Samsung!

Excludem Philips! Nu vom gasi un Android TV produs de aceasta firma, nu pana in 1000 de lei. Cel mai ieftin Smart TV la ora actuala este 32PFS5803/12, diagonala de 80cm si panoul LED FHD. Insa, acesta ruleaza OS Saphi!

Dar daca totusi sunteti fani Philips si va doriti un Smart TV cu Android de la ei, aflati ca la ora actuala (iunie 2020), cel mai ieftin model costa 1199 lei, are o diagonala de 80cm si rezolutie FHD. 32PFS6402/12.

Fani LG? Daca preferati aceasta companie, vestile nu sunt deloc bune! Mai exact, nu vom gasi niciun televizor cu Android, aproape toate ruleaza pe platforma webOS.

Cel mai ieftin Smart TV sub brand LG, este unul cu o diagonala de 60cm si rezolutie HD. Un televizor destul de ieftin, sub 700 lei, poate fi folosit si pe post de monitor.

Nu are rost sa mai cautam, nu vom gasi alt brand mare care sa vanda televizoare cu Android TV la preturi mici. Un produs care probabil va multumi pe toata lumea, costa peste 1500 lei. Dupa acest pret, incep sa apara adevaratele televizoarele bune cu Android. Sony, Philips, sau Sharp, toate cu sistem de operare Android.

Cel mai ieftin Smart TV cu Android?

Ce facem in conditiile in care ne dorim foarte mult un televizor Smart TV cu Android, dar unul mai ieftin si daca se poate…destul de bun?

Pana in 1000 de lei, avem de ales intre companii mai mici, unele care fie isi lipsesc logo-ul pe carcasa (ca in cazul telefoanelor), fie comanda catre o fabrica din China un lot de televizoare care sa respecte cerintele. Allview spune ca asambleaza componentele din China chiar aici, in Romania.

Smart TV cu Android

Un Smart TV cu Android, pret mic si diagonala destul de mare (81cm), este modelul SUNNY ROSNDLD032137100. WiFi, Android, 81cm, rezolutie HD! Pretul acestuia este de numai 569 lei!

Mare atentie! Chiar daca vedeti scris in specificatiile televizoarelor ieftine cuvantul “Android”, asta nu inseamna ca in mod automat veti primi si Google Play.! Inainte de a-l comanda, sunati vanzatorul si intrebati despre existenta magazinului de aplicatii!

Powered by Android, asa scrie in dreptul modelului Diamant 32HL4330H/A, acesta avand o rezolutie HD si o diagonala de 80cm. Google Play este disponibil, pretul televizorului este de numai 603 lei!

Allview 32ePlay6100-H face parte din seria ePlay, un Android TV adevarat, cu suport full pentru Google Play. Am facut un review pentru un model din aceasta serie si se bucura de magazinul de aplicatii.

Are o diagonala de 81cm, rezolutie HD, panou LED si costa 739 lei. O diferenta de pret fata de cele prezentate anterior, dar probabil ca acesta este usor mai calitativ si viteza de operare este putin crescuta.

Smart TV cu Android, putin peste 1000 de lei!

Daca nu vrei sa dai foarte mult pe un televizor Android dar iti doresti si ceva performante plus display mare si eventual rezolutie 4K UHD, va trebui sa te impaci cu ideea ca vei primi tot unul sub brand mai mic.

Dar daca ai rabdare sa cauti, pe langa Tesla (fara legatura cu masinile), Allview, Vision Touch sau NEI, poti descoperi la 1199 lei, un Philips de 80cm cu Android TV si Google Play + Ambilight.

Vei fi nevoit sa sacrifici rezolutia si diagonala. 80cm si FHD, totusi un televizor produs de o companie cu traditie. Este vorba despre modelul Philips 32PFS6402/12, costa 1199 lei.

Android + 4K UHD + diagonala mare + pret bun?

Cel mai ieftin televizor care intruneste aceste conditii, este un TCL care costa 1299 lei. Stocul momentan este epuizat pe eMag, dar cred ca este prezent si in oferta altor magazine.

Daca ne multumim cu o diagonala mare (109cm) dar nu suntem extrem de pretentiosi la rezolutie, putem alege un Smart TV cu Android pe care scrie Tesla. Nu are legatura cu celebrul autoturism electric, nu exista conexiuni intre producatori.

Pret de 1199 lei si diagonala 109cm, rezolutie FHD, Android cu tot cu Google Play. Stim acum macar de unde plecam si cam care sunt ofertele la mijlocul anului 2020, unele in principal pentru produsele cu sistem de operare Android.

Cele mai ieftine televizoare Smart TV cu Android sau fara, iunie 2020
Cosmin

19/06/2020 08:14 AM