Cel mai puternic telefon cu 16GB RAM Asus ROG 3 sparge AnTuTu - Android

Cel mai puternic telefon cu 16GB RAM Asus ROG 3 sparge AnTuTu - Android

Androidro.ro
Cel mai puternic telefon cu 16GB RAM? Asus ROG 3 sparge AnTuTu

Asus ROG 3 isi face aparitia prin AnTuTu, este listat inclusiv de catre TENAA. O buna ocazie pentru a afla detalii legate de noul telefon de gaming al celor de la Asus, unul care ar urma sa apara in luna iulie, 2020. Apare clar scris si “16GB RAM+512GB”, sa fie oare primul telefon cu asemenea […]

Cel mai puternic telefon cu 16GB RAM? Asus ROG 3 sparge AnTuTu
Cosmin

Androidro.ro
Cel mai puternic telefon cu 16GB RAM? Asus ROG 3 sparge AnTuTu

Asus ROG 3 isi face aparitia prin AnTuTu, este listat inclusiv de catre TENAA. O buna ocazie pentru a afla detalii legate de noul telefon de gaming al celor de la Asus, unul care ar urma sa apara in luna iulie, 2020. Apare clar scris si “16GB RAM+512GB”, sa fie oare primul telefon cu asemenea cantitate RAM?

Mi-am spus parerea despre telefoanele de gaming intr-un articol separat, nu cred ca ar mai fi nimic de adaugat. Sunt telefoane performante, nimic de spus.

Insa, cred ca la mijloc apare si o strategie de marketing, intervin multe accesorii pe care va trebui sa le comandam separat si alte aspecte detaliate in articolul respectiv.

Cert este ca noul telefon va avea chiar un procesor super rapid, un Snapdragon 865 putin “tunat”, adica avand frecventele crescute. Observam mai jos scorul in AnTuTu, OPPO Find X2 PRO fiind modelul ce detine recordul, dar cu putin peste 600.000p.

De data aceasta, Asus ROG 3 este capabil de aproape 650.000 puncte, observam si o memorie RAM de tip LPDDR5. Inclusiv un nucleu Kryo 585 prime, acesta ajunge pana la 3.09 GHz.

As fi preferat un display mult mai mare daca tot este un telefon destinat pasionatilor de jocuri. Ne vom multumi cu un OLED de 6.59 inch cu o rata de refresh de 144Hz si o rezolutie FHD+, rezolutie aleasa corect.

Mult mai ok ar fi fost un display de 6.8″, dar este alegerea celor de la ASUS. Sistemul de operare actual, adica Android 10. Va fi un sistem de operare adaptat unui telefon de acest gen si ma astept sa primim functii suplimentare, moduri turbo, controale pentru led-uri sau ventilatoare, inclusiv pentru accesoriile suplimentare.

Asus ROG 3

Asus ROG 3Asus ROG 3

Sunt si cateva poze disponibile, dar nu putem trage multe concluzii. Se observa 3 senzori foto principali, senzorul de amprenta probabil ca va fi integrat in acel OLED si din cate putem observa, camera de selfie este amplasata deasupra ecranului, posibil sa nu avem notch.

Poate un design frontal mai clasic, dar este bine pentru un telefon de genul acesta. Va oferi un grip mai bun si 2 difuzoare stereo destul de puternice. Asteptam si lansarea oficiala, cred ca pretul lui Asus ROG 3 nu va fi chiar pentru toate buzunarele.

via

Cel mai puternic telefon cu 16GB RAM? Asus ROG 3 sparge AnTuTu
Cosmin

16/06/2020 12:12 PM