Samsung Galaxy Note 9 primeste update in Romania la One UI 2.1 - Android

Samsung Galaxy Note 9 primeste update in Romania la One UI 2.1 - Android

Androidro.ro
Samsung Galaxy Note 9 primeste update in Romania la One UI 2.1

Samsung Galaxy Note 9 primeste update in Romania la One UI 2.1, telefon care deja ruleaza oficial un Android 10. De data aceasta, pachetul de actualizare contine in principal imbunatatiri aduse softului si cateva pentru camera foto. Interfata proprie Samsung ajunge acum la versiunea One UI 2.1. Utilizatorii primesc acest update via OTA (Over The […]

Samsung Galaxy Note 9 primeste update in Romania la One UI 2.1
Cosmin

Androidro.ro
Samsung Galaxy Note 9 primeste update in Romania la One UI 2.1

Samsung Galaxy Note 9 primeste update in Romania la One UI 2.1, telefon care deja ruleaza oficial un Android 10. De data aceasta, pachetul de actualizare contine in principal imbunatatiri aduse softului si cateva pentru camera foto.

Interfata proprie Samsung ajunge acum la versiunea One UI 2.1. Utilizatorii primesc acest update via OTA (Over The Air), dimensiunea pachetului este de aproape 1.3GB, versiunile sunt N960FOXM5ETEC – N960FXXU5ETEC si N960FXXU5ETF5.

Daca deja nu ati primit actualizarea dar aveti un Samsung Galaxy Note 9, trebuie sa va asigurati ca acesta este setat sa primeasca automat actualizarile de soft. Pentru a face asta, trebuie sa intrati in meniul de setari – actualizare software. Aici veti verifica daca ati primit acest update sau daca telefonul este setat sa se actualizeze automat.

Ce noutati aduce actualizarea la One Ui 2.1 / Android 10?

In special, partea de camera foto a primit ceva imbunatatiri, Samsung a incercat sa-i faca un mic refresh si sa intorduca inclusiv anumite functii pe care le au modelele flagship lansate anul acesta, sau in 2019.

Este prezenta optiunea Single Take – Apasand butonul de captura foto, in mod automat, telefonul va face o serie de capturi intr-un interval de cateva secunde. Apoi, softul se va baza pe Inteligenta Artificiala si va oferi utilizatorului cele mai bune rezultate.

Nu lipseste nici sectiunea My Filters, apar o serie de filtre si efecte care pot fi aplicate pozelor deja existente in galeria foto.

Au fost introduse si sfaturi pentru modul nocturn, interfata va oferi cateva ponturi pentru o captura mai buna. AR Emoji se lauda acum inclusiv cu un control manual, nu trebuie sa uitam nici de modul PRO in timp ce capturam un clip video. Acest mod ne permite controlul mai bun pentru modul live video.

In rest, imbunatatiri a primit si tastatura Samsung, actualizarea de securitate aferenta lunii 06/2020, update la nivel de galerie foto si rezolvarea altor bug-uri legate de stabilitate sau performante.

sursa foto

Samsung Galaxy Note 9 primeste update in Romania la One UI 2.1
Cosmin

25/06/2020 08:31 AM