Xiaomi Redmi 9A vine cu procesor MediaTek Helio G25 - Android

Xiaomi Redmi 9A vine cu procesor MediaTek Helio G25 - Android

Androidro.ro
Xiaomi Redmi 9A vine cu procesor MediaTek Helio G25

Xiaomi Redmi 9A va fi urmatorul smartphone accesibil pe care producatorul chinez ni-l va oferi. Si nu este vorba despre o surpriza, deja ne-am obisnuit sa primim din partea lor nenumarate variante si versiuni. Asa se intampla si cu seria Redmi 9. Fac ei ce fac si reusesc sa combine telefoanele intre ele, mai imprumuta […]

Xiaomi Redmi 9A vine cu procesor MediaTek Helio G25
Cosmin

Androidro.ro
Xiaomi Redmi 9A vine cu procesor MediaTek Helio G25

Xiaomi Redmi 9A va fi urmatorul smartphone accesibil pe care producatorul chinez ni-l va oferi. Si nu este vorba despre o surpriza, deja ne-am obisnuit sa primim din partea lor nenumarate variante si versiuni.

Asa se intampla si cu seria Redmi 9. Fac ei ce fac si reusesc sa combine telefoanele intre ele, mai imprumuta de pe ici pe colo si in acest mod sunt capabili sa produca si sa vanda mai ieftin fata de concurenta. Vreau sa spun mai ales ca desi telefoanele lor (mai accesibile) ne atrag, nu aduc absolut nimic nou!

Desigur, nu acesta este neaparat marele secret, dar ar fi interesant de aflat. Sunt multe intrebari legate de Xiaomi si cred ca principala ar fi cea in legatura cu preturile raportate la dotari, reusesc cumva sa fie peste concurenta. Dar este o alta discutie!

Xiaomi Redmi 9A – cateva dotari

  • Redmi Note 9S (Snapdragon 720G, display de 6.67″)
  • Redmi Note 9 PRO (unboxing) (Snapdragon 720G, display de 6.67″)
  • Redmi Note 9 (Helio G85, display de 6.53″)
  • Redmi Note 9 PRO MAX (Snapdragon 720G, display de 6.67″)

Pe langa acestea, putem sa-l adaugam si pe noul Redmi 9, probabil cel mai ieftin (de pana acum) din lista. Dar versiunea cu terminatia “A”, ar urma sa fie si mai ieftin, probabil sub 650 lei in Romania. Xiaomi deja ne ofera o serie de specificatii tehnice, dar nimic despre pret.

Xiaomi Redmi 9A

Este adevarat ca nu ne asteptam la un design super atractiv, mai mult as spune ca va fi un telefon banal, cu cateva exceptii. Bateria de capacitate mare si ecranul generos. Procesorul va fi unul nou, un MediaTEK Helio G25.

Seria aceasta de procesoare ar urma sa fie una accesibila si sa propulseze telefoane mai slabute, dar sa ofere performante destul de bune in jocuri. Apoi, Redmi 9A va avea o carcasa din plastic si un singur senzor foto principal, unul de 13MP.

Nu se observa nici macar un cititorul de amprente! Carcasa din plastic dar baterie super generoasa (5000 mAh), ecran cu notch “picatura de apa” si rezolutie HD+ la o diagonala de 6.53″. Maxim 3GB RAM si 32 sau 64GB stocare interna.

Acestea ar fi principalele detalii tehnice ale lui Redmi 9A, ar urma sa fie lansat oficial in perioada imediat urmatoare. Alte detalii tehnice si pretul, in momentul aparitiei!

Xiaomi Redmi 9A vine cu procesor MediaTek Helio G25
Cosmin

26/06/2020 12:05 PM