VIDEO – telefonul Tinker, vedem cateva detalii de design - Android

VIDEO – telefonul Tinker, vedem cateva detalii de design - Android

VIDEO – telefonul Tinker, vedem cateva detalii de design / Se pare ca este ceva serios pana la urma, acest telefon urmeaza a fi lansat de catre CryptoDATA, dezvoltator care sustine ca a lucrat la dezvoltarea sa in ultimii 3 ani. Toate detaliile le vom afla in data de 2 octombire 2020, lansarea oficiala va […]

VIDEO – telefonul Tinker, vedem cateva detalii de design / Se pare ca este ceva serios pana la urma, acest telefon urmeaza a fi lansat de catre CryptoDATA, dezvoltator care sustine ca a lucrat la dezvoltarea sa in ultimii 3 ani.

Toate detaliile le vom afla in data de 2 octombire 2020, lansarea oficiala va avea loc intr-un format online ce va fi transmis pe internet.

Ovidiu Toma (CEO) ne spune ca Este un dispozitiv de tip smartphone, dar cu capabilităţi de gaming şi conferinte video, procesorul ruleaza la frecvente mai mari fata de concurenta de la Samsung sau Huawei.

In articolul precedent, aflam ca Tinker va avea un pret care va fi putin mai mic fata de salariul minim pe economie in Romania, asta ar insemna putin sub 1500 lei.

Mi-e greu sa cred ca va veni cu procesor Qualcomm si in proportie de 99%, probabil ca va folosi un chipset de la MediaTEK. Nu avem niciun fel de detalii in acest sens.

Telefonul TINKER – video

18/09/2020 03:31 PM