Iata ca se poate si bine de tot! iHunt TITAN P11000 PRO 2021 - Android

Iata ca se poate si bine de tot! iHunt TITAN P11000 PRO 2021 - Android

iHunt TITAN P11000 PRO 2021  –  Sincer sa fiu, ma asteptam sa fie inca un telefon cu baterie buna si cam atat. Nu aveam mari pretentii de la el, asta pana sa-l pornesc. Cred ca este cel mai bun telefon iHunt pe care am pus mana pana acum si nu ma feresc sa-l recomand. Majoritatea […]

iHunt TITAN P11000 PRO 2021  –  Sincer sa fiu, ma asteptam sa fie inca un telefon cu baterie buna si cam atat. Nu aveam mari pretentii de la el, asta pana sa-l pornesc. Cred ca este cel mai bun telefon iHunt pe care am pus mana pana acum si nu ma feresc sa-l recomand.

Majoritatea detaliilor pe care trebuie sa le stiti, le puteti afla din clipul atasat acestui articol. Dar las si scris cateva amanunte, capturi de ecran si pozele facute cu acest telefon.

Exceptand difuzorul care desi se aude tare nu m-a impresionat la capitolul calitate, acest smartphone este chiar foarte bun pentru pretul de 1095 lei. Ecran excelent (Sticla Japoneza Asahi Dragontrail), camera Sony, acumulator care sparge recorduri si un Android 9 PIE implementat ca la carte.

Procesor cu 8 nuclee (Helio P22 / 64bit / 12nm) si 4GB memorie RAM. Nu sunt specificatii cu care sa-ti fie rusine, nu se va intampla asta nici daca pui telefonul pe masa.

Trebuie sa avem in vedere ca bateria mare cere si cateva sacrificii. O greutate de 286g si grosime de 14mm, nu sunt dimensiuni foarte confortabile pentru un smartphone.

Conteaza ca aspectul sau este unul reusit si nu te duce cu gandul la ceva ieftin, insertiile rosii se integreaza bine, la fel si imitatia de carbon de pe spate.

6.41″ de tip “punch hole”, rezolutie HD+, un ecran care raspunde absolut perfect la atingeri. Nu trebuie sa apesi nici tare si nici de mai multe ori. Negru complet atunci cand este inchis, margini laterale cu adevarat inguste.  In clip veti vedea ca sta bine la capitolul luminozitate in exterior, dar si la unghiurile de vizualizare.

Sistemul de operare nu are bug-uri, chiar a primit o mica actualizare de sistem, este un Android 9 PIE cu cateva posibilitati de customizare, nu foarte multe.

Sunt si functii extra. Pedometrul care iti afiseaza pasii parcursi chiar si pe ecranul de start (in timp real) sau functia prin intermediul careia iti poti masura pulsul. Apoi, un intreg folder cu tot felul de aplicatii pe care le-am vazut mai ales pe telefoanele rugged.

Imagini de fundal speciale pentru a ascunde gaura din display si fara aplicatii inutile preinstalate. In meniu, totul functioneaza bine de tot, la fel si in aplicatiile pe care le utilizam zilnic. Nu prea exsista lag ci numai usoare intarzierei la deschiderea jocurilor mai complexe.

Acumulatorul are o capacitate cat se poate de reala. Peste 25 de ore a reusit in testul PCMark, autonomia o descoerim si in realitate. Incarcarea rapida chiar exista. Un charger de 6A, cablu cu capete metalice. Telefonul se incinge destul de mult in prima parte a incarcarii.

Ne este semnalizata incarcarea rapida si spre final, se incarca mai lent. Toate astea pentru protejarea acumulatorului si componentelor. Iata in cat timp se incarca acest telefon cu baterie de 11.000 mAh.

Dar si mai important, in cat timp se descarca (100% – 20%)!:

Atasez si cateva poze facute cu camera de 16MP. Poze reusite si peste asteptari, imi place cum reproduce culoarea cerului, dar si verdele din natura. Este un senzor Sony IMX298, aplicatia de camera nu a fost uitata si a primit ceva modificari.

Observ ca in ciuda unui mod bokeh din meniul camerei, rezultatele sunt mai bune in modul auto, adica natural. Efectul de fundal blurat fiind unul extrem de artificial cand se foloseste optiunea dedicata, mai bine renuntau la ea.

Pozele au fost redimensionate si comprimate pentru a fi incarcate pe server, insa nu sunt editate: