Redmi K40 PRO va avea procesor pe 5nm, adica Snapdragon 875 - Android

Redmi K40 PRO va avea procesor pe 5nm, adica Snapdragon 875 - Android

Redmi K40 PRO ar putea fi unul dintre primele telefoane din lume care se vor bucura de procesorul Snapdragon 875, acesta urmand a fi fabricat pe o tehnologie de 5nm. Lu Weibing, vicepresedintele Xiaomi, ne spune ca seria Redmi va continua si chiar va tinti mai sus. Apoi, tot de la el, aflam ca procesorul […]

Redmi K40 PRO ar putea fi unul dintre primele telefoane din lume care se vor bucura de procesorul Snapdragon 875, acesta urmand a fi fabricat pe o tehnologie de 5nm.

Lu Weibing, vicepresedintele Xiaomi, ne spune ca seria Redmi va continua si chiar va tinti mai sus. Apoi, tot de la el, aflam ca procesorul pe 5nm este in lucru si cel mai probabil, primele terminale vor aparea la inceputul anului viitor.

Desigur, nu-i costa nimic pe cei de la Xiaomi sa vorbeasca despre planurile lor si nici nu prea putem pune la indoiala spusele lor. Este o companie care deja ne-a obisnuit cu multe lansari si multe modele incluse intr-o anumita serie.

Asta se intampla si cu actuala generatie, Redmi K30. Avem pe langa modelul de baza si un K30 Ultra, K30 PRO, K30i 5G, etc. Deci, daca nu mai intervine ceva neprevazut, putem sa ne asteptam la cat mai multe modele din partea lor.

Desi nu avem la dispozitie o fotografie reala sau o randare credibila, am aflat ca Redmi K40 PRO va fi dotat cu o tehnologie de incarcare si mai rapida fata de cea existenta pe Mi 10 Ultra!

Si sa ne intelegem, Mi 10 Ultra are capacitatea de a se incarca complet in mai putin de 25 minute (la 120W). Mai aflam si despre camere super performante, dar si despre un Redmi K40 (fara PRO) care va fi dotat cu procesor Snapdragon 775.

Vom mai avea destul timp sa discutam despre noile telefoane sub brand Redmi sau Xiaomi, dar si despre planurile celor de la Qualcomm. Se apropie si iarna, atunci vom vedea cum tot mai multi producatori se vor intrece in declaratii si vor incerca sa ne surprinda cu primul smartphone (Android) cu procesor fabricat pe 5nm!

Asteptam sa vedem ce ne comunica MediaTEK, taiwanezii au crescut extrem de mult in 2020 si au drum liber acum, mai ales ca procesoarele de la Huawei se lasa asteptate.

16/09/2020 02:27 PM