TCL aduce in Romania televizoare 8K, X91 QLED 8K, certificare IMAX - Android

TCL aduce in Romania televizoare 8K, X91 QLED 8K, certificare IMAX - Android

Androidro.ro
TCL aduce in Romania televizoare 8K, X91 QLED 8K, certificare IMAX

Televizoare 8K, X91 QLED 8K, certificare IMAX si pe deasupra, sistem de operare Android. Suna bine de tot, probabil ca discutam despre gadgeturi de lux. Pe langa toata tehnologia integrata, mi-a atras atentia un mic detaliu. Mic la propriu, dar probabil destul de important. Este vorba despre o camera foto de tip pop-up, adica fix ca […]

TCL aduce in Romania televizoare 8K, X91 QLED 8K, certificare IMAX
Cosmin

Androidro.ro
TCL aduce in Romania televizoare 8K, X91 QLED 8K, certificare IMAX

Televizoare 8K, X91 QLED 8K, certificare IMAX si pe deasupra, sistem de operare Android. Suna bine de tot, probabil ca discutam despre gadgeturi de lux. Pe langa toata tehnologia integrata, mi-a atras atentia un mic detaliu.

Mic la propriu, dar probabil destul de important. Este vorba despre o camera foto de tip pop-up, adica fix ca in cazul telefoanelor mobile!

X91 QLED 8K

Cred ca sunt printre singurele televizoare cu Android care au in dotare si o camera foto, dar una retractabila. Camera pe care utilizatorul o va folosi in special pentru apelurile video pe retelele de socializare.

Desigur, nu trebuie sa ignoram rezolutia seriei noi de televizoare, adica 8K. Rezoluția 8K a seriei este de 4 ori mai mare decat a televizoarelor UHD 4K și de 16 in comparatie cu cea a televizoarelor cu ecrane FHD.

Mai exact, 7680 x 4320 pixeli, aceasta ajunge la 33,18 milioane de pixeli. Imagini super clare si detaliate, o mica problema ar fi cea legata de disponibilitatea continutului. La ora actuala, nu exista in Romania posturi TV care sa emita in 8K.

Televizoare 8K, X91 QLED 8K – TCL

Totusi, am putea viziona continut de pe YouTube, sau poate o serie de filme provenite din diverse surse. Noile televizoare TCL, se lauda si cu un HDR avansat. HDR PREMIUM 1000 cu detalii fine la nivelul de luminozitate si zonelor de umbra șau contrast, culori vii plus forme clare.

Un efect HDR superior, acesta asigura o experiența de vizionare foarte buna, chiar și in camere foarte luminoase.

Se pare ca au lucrat bine de tot si in zona de sunet, seria X91 fiind dotata cu tehnologia Dolby Vision și cu un sistem de sunet de varf, hardware de la Onkyo și tehnologia Dolby Atmos.

Televizoarele ruleaza sistemul de operare Android TV si deja stim cat de capabil este acest O.S! In plus, aceste televizoare Android QLED de la TCL a primit certificarea IMAX Enhanced, confirmand astfel performanța de top a tehnologiilor folosite și experiența de vizionare la nivel de cinema oferita utilizatorilor.

Televizoare 8K, X91 QLED 8K se pot lauda si cu un design premium, ultra-slim si elegant, practic ecrane bezel-less. Toate aceste detalii sunt extrase din comunicatul de presa primit, mai multe detalii tehnice in legatura cu pretul sau alte specificatii nefiind comunicate.

TCL aduce in Romania televizoare 8K, X91 QLED 8K, certificare IMAX
Cosmin

03/07/2020 09:01 AM