Samsung Galaxy Note20+ si presupusele huse de protectie - Android

Samsung Galaxy Note20+ si presupusele huse de protectie - Android

Androidro.ro
Samsung Galaxy Note20+ si presupusele huse de protectie

Samsung Galaxy Note20+ este telefonul care ar urma sa fie dezvaluit in data de 05.08.2020, data la care gigantul din Coreea de Sud a anuntat ca va organiza un eveniment online. Am putea asista la dezvaluirea celui mai interesant telefon al acestui an, dar si la noul model de telefon pliabil. In mendiul online, au […]

Samsung Galaxy Note20+ si presupusele huse de protectie
Cosmin

Androidro.ro
Samsung Galaxy Note20+ si presupusele huse de protectie

Samsung Galaxy Note20+ este telefonul care ar urma sa fie dezvaluit in data de 05.08.2020, data la care gigantul din Coreea de Sud a anuntat ca va organiza un eveniment online. Am putea asista la dezvaluirea celui mai interesant telefon al acestui an, dar si la noul model de telefon pliabil.

In mendiul online, au aparut acum o serie de poze interesante. Nu, telefonul nu este inclus, nici macar cateva poze spion nu sunt disponibile. Observam husele de protectie care ar urma sa-l imbrace pe noul Samsung Galaxy Note20+. Probabil ca nu va avea un design diferit fata de Note 20 standard, imaginile asta sugereaza..

Pozele acestea sunt reale, adica nu par a fi randate sau ceva de genul acesta si confirma zvonurile anterioare, cele legate de design. Este un bun motiv sa discutam putin despre cum ar putea arata noul telefon varf de gama sub brand Samsung. Stim ca interiorul va fi unul de top, probabil va include tot ceea ce are mai bun producatorul.

Samsung Galaxy Note20+ – huse protectie

Samsung Galaxy Note20+

Telefonul ar urma sa fie unul de mari dimensiuni, probabil se va apropia de bariera celor 7″, poate in cazul versiunii “Plus” sau “Ultra”. Se observa ca va fi destul de lat si per total, isi pastreaza silueta. Mai sobru, nu foarte rotunjit la colutri si masiv.

Nicio surpriza in dreptul camerelor foto sau mai bine spus, a modulului. 4 senzori amplasati cam tot acolo unde sunt si in cazul versiunilor de Samsung Galaxy S20.

La fel de interesanta este si poza de mai sus, ne ofera o privire de ansamblu asupra tuturor porturilor. Nici vorba de jack audio de 3.5mm, posibil ca in continuare acesta sa reprezinte pentru unii un mare dezavantaj.

Portul de incarcare in mijloc, difuzorul principal langa el si observam clar pozitionarea creionului magic (S-PEN sau Stylus) plus amplasarea microfonului pentru convorbiri, tot cel principal.

In partea de sus este vizibil tot un orificiu, ma astept ca acesta sa reprezinte microfonul secundar pentru convorbiri sau de ce nu, un senzor infrarosu care ne va ajuta sa folosim telefonul Samsung Galaxy Note20+ pe post de telecomanda!

[wpdevart_facebook_comment curent_url=”http://developers.facebook.com/docs/plugins/comments/” title_text=”Facebook Comment” order_type=”social” title_text_color=”#000000″ title_text_font_size=”22″ title_text_font_famely=”monospace” title_text_position=”left” width=”100%” bg_color=”#d4d4d4″ animation_effect=”random” count_of_comments=”2″ ]

Samsung Galaxy Note20+ si presupusele huse de protectie
Cosmin

25/06/2020 09:44 AM