Samsung Galaxy A30s, cel mai popular telefon pe eMag - Android

Samsung Galaxy A30s, cel mai popular telefon pe eMag - Android

Androidro.ro
Samsung Galaxy A30s, cel mai popular telefon pe eMag

Samsung Galaxy A30s, cel mai popular telefon pe eMag, asta in conditiile in care ar trebui sa dam crezare categoriei respective. Dar poate ca asa si este, are un numar foarte mare de recenzii si in total, reuseste sa adune 4.6 stelute, din totalul de 5. Asta ne arata doua lucruri. Puterea de cumparare a […]

Samsung Galaxy A30s, cel mai popular telefon pe eMag
Cosmin

Androidro.ro
Samsung Galaxy A30s, cel mai popular telefon pe eMag

Samsung Galaxy A30s, cel mai popular telefon pe eMag, asta in conditiile in care ar trebui sa dam crezare categoriei respective. Dar poate ca asa si este, are un numar foarte mare de recenzii si in total, reuseste sa adune 4.6 stelute, din totalul de 5.

Asta ne arata doua lucruri. Puterea de cumparare a romanilor si popularitatea acestui brand. Stiu, poate exista telefoane mai bune la acest pret, insa nu scrie Samsung pe ele!

Si de ce sa te “faci de ras” cu un Xiaomi sau mai stiu ce alta marca? Cred ca asa gandesc multi potentiali clienti – “lasa ca-mi iau Samsung”. “Este putin mai slab”, dar macar nu este un no-name.

*Xiaomi in stanga, Samsung in dreapta

Samsung Galaxy A30s

Nimic de obiectat pana aici, poate nici pana la final. Am avut si eu telefoane Samsung, electrocasnice, televizoare, etc. Unele mai ok, altele mai slabute. Insa, ce specificatii are acest telefon? De ce este atat de atractiv?

Samsung Galaxy A30s costa 849 lei

Un lucru este cert. Telefonul are o oarecare concurenta, dar nici el nu sta rau. Cand spun concurenta, ma uit spre Redmi Note 8T (4GB RAM si Qualcomm Snapdragon 650), sau mai bine, poate un Xiaomi Redmi Note 9 (799 lei pe eMag).

Concurenta are ecrane cu rezolutii mai mari, dar numai IPS. In schimb, A30s, se lauda cu un SuperAMOLED, conteaza foarte mult (chiar daca nu are calitatea unui S20). Sunt doua tehnologii complet diferite si as alege oricand un AMOLED.

Apoi, procesorul. Samsung Exynos 7904 (14nm/2019) vs MediaTek Helio G85 (12nm/2020) pe Redmi Note 9. Care este mai puternic? Probabil acel MTK, dar este un MTK si nu suna bine. Mai ok se pronunta “Samsung”!

Mai departe, telefonul Xiaomi are un senzor foto principal de 48MP, cel de la Samsung de 25MP. Are si display mai mare, dar si protectie de tip Gorilla Glass 5. Sa amintim si de pozitionarea camerei de selfie, parca o idee mai inspirata la Redmi.

In fine, sunt numai amanunte, fiecare isi cumpara ce doreste. Cert este ca Samsung Galaxy A30s, la ora actuala (iulie 2020), este unul dintre cele mai bine vandute telefoane din Romania!

16/07/2020 05:25 PM