Samsung Galaxy A01 Core, inca un telefon Samsung ieftin - Android

Samsung Galaxy A01 Core, inca un telefon Samsung ieftin - Android


Samsung Galaxy A01 Core, inca un telefon Samsung ieftin

Samsung Galaxy A01 Core este telefonul pe care producatorul va miza si o va face strict in zona terminalelor low-end. In acest mod, incearca sa acopere si aceasta zona, cea a telefoanelor super ieftine. Desigur, nu inseamna ca daca are un pret de 500 lei si scrie Samsung pe el, va fi mai bun fata […]

Samsung Galaxy A01 Core, inca un telefon Samsung ieftin
Cosmin


Samsung Galaxy A01 Core, inca un telefon Samsung ieftin

Samsung Galaxy A01 Core este telefonul pe care producatorul va miza si o va face strict in zona terminalelor low-end. In acest mod, incearca sa acopere si aceasta zona, cea a telefoanelor super ieftine.

Desigur, nu inseamna ca daca are un pret de 500 lei si scrie Samsung pe el, va fi mai bun fata de telefoane mai dotate, dar cu un pret identic. Si pun accent pe cele fabricate de producatori mai mici, poate si cele rebranduite.

De multe ori se intampla ca un brand mai slab cotat, sa ofere performante mai bune la acelasi pret si sa o faca in comparatie cu “regii” din domeniul telefoanelor mobile.

Samsung Galaxy A01 Core

Oricum, va fi un Samsung si cine cauta mai mult un brand, il va cumpara. Nu este prima data cand se discuta in mediul on-line despre aceasta aparitie, telefonul primeste aproape toate certificarile necesare pentru lansare.

Cunoastem si cateva detalii tehnice pe care Samsung Galaxy A01 Core ar urma sa le aiba. Nu cred ca este o surpriza prezenta unui procesor de la MediaTEK, probabil ca nici nu ne-am fi asteptat sa vedem altceva.

Un chipset ceva mai vechi, este vorba despre MT6739WW cu 4 nuclee de tip Cortex A53, acesta ruleaza pana la frecvente de 1500 MHz. De grafica se ocupa PowerVR GE8100, o placa grafica cu o frecventa de 570 MHz.

Telefonul Samsung ar urma si fie construit integral din plastic si sa ruleze sistemul de operare Android 10, cel mai posibil cu interfata ONE UI (sau poate versiunea Android GO). Bluetooth 4.1, acumulator cu o capacitate de 3000 mAh si o singura camera foto.

Nimic de remarcat in mod special nici cand vine vorba despre display, unul cu o rezolutie HD+ si o diagonala de numai 5.1″. Nu mai mult de 1GB RAM si 16GB stocare interna. Avand in vedere ca se anunta un telefon cu specificatii tehnice destul de slabe, nu ar avea cum sa aiba un pret mai mare de 100 USD.

Samsung Galaxy A01 Core, inca un telefon Samsung ieftin
Cosmin

12/07/2020 02:02 PM