Pret in Romania ASUS ROG Phone 3 STRIX, pareri despre telefonul pentru jocuri - Android

Pret in Romania ASUS ROG Phone 3 STRIX, pareri despre telefonul pentru jocuri - Android

Androidro.ro
Pret in Romania ASUS ROG Phone 3 STRIX, pareri despre telefonul pentru jocuri

ASUS ROG Phone 3 STRIX este disponibil in Romania si are un pret destul de bun. Nu spun ieftin, dar destul de binisor pentru un telefon cu procesor Snapdragon 865 si pentru un smartphone care are o eticheta de “telefon pentru jocuri”. Parerea mea despre telefoanele de gaming am spus-o deja, producatorii folosesc acest termen […]

Pret in Romania ASUS ROG Phone 3 STRIX, pareri despre telefonul pentru jocuri
Cosmin

Androidro.ro
Pret in Romania ASUS ROG Phone 3 STRIX, pareri despre telefonul pentru jocuri

ASUS ROG Phone 3 STRIX este disponibil in Romania si are un pret destul de bun. Nu spun ieftin, dar destul de binisor pentru un telefon cu procesor Snapdragon 865 si pentru un smartphone care are o eticheta de “telefon pentru jocuri”.

Parerea mea despre telefoanele de gaming am spus-o deja, producatorii folosesc acest termen pentru a ne face sa credem ca produsul lor este unul puternic. Apoi, telefoanele de acest gen au un design usor diferit si dispun de LED-uri colorate, ventilatoare sau accesorii suplimentare, chiar si mai multe porturi USB.

Desigur, putem foarte bine sa traim si fara aceste accesorii, unele pentru care tot noi platim si pe care le cred destul de inutile. Nu neg, este posibil ca performantele acestor terminale sa fie usor mai bune fata de unul cu un chipset asemanator, dar diferentele vor fi sesizate cu greu.

Apoi, cine vrea “brizbrizuri”, poate apela la un smartphone de genul acesta. Nu spun ca nu este unul de top si mai ales ca este produs de catre ASUS, firma cu renume.

Pret in Romania ASUS ROG Phone 3 STRIX

Este varianta “Strix”, vanduta chiar de eMag, pretul se opreste la 3799 lei. Ca fapt divers, cred ca in acest pret, poti sa-ti cumperi un laptop super ok, sau poti sa-ti configurezi un PC cu care sa rulezi aproape orice jos!

Ce aduce nou (sau in plus) acest telefon mobil ASUS ROG Phone 3 STRIX?

 • Display cu rata de refresh de 144 Hz / latenta 1 ms.
 • Acumulator de 6000 mAh / incarcare 30W.
 • 2 porturi USB.
 • Difuzoare stereo cu amplificatoare dedicate.
 • Functie AirTrigger 3 (trei zone cu senzori ultrasonici de pe telefon  care pot fi personalizati pentru a indeplini diferite funcții, precum reproducerea acțiunilor în jocuri specifice și lansarea aplicațiilor specifice etc.)
 • RAM de ultima generatie LPDDR5 si stocare rapida de tip UFS 3.1
 • Sistemul de racire GameCool 3 implementat pe ROG Phone 3 utilizeaza, o camera de vaporizare 3D avansata si un radiator de dimensiuni marite.
 • AeroActive Cooler 3 ofera un flux de aer imbunatatit in zonele cele mai calde ale carcasei si reduce temperatura cu pana la 4 grade.
 • Rata de detectie a apasarilor de 270 Hz (inregistreaza apasarile ecranului de 270 ori pe secunda)
 • Display cu certificare TUV Rheinland, HDR10+
 • Modul “X” optimizeaza performantele intregului sistem.
 •  Solutie de control a iluminarii Aura RGB
 • 4 microfoane

Este adevarat ca toate aceste tehnologii nu prea le vedem pe telefoanele dotate cu cel mai puternic hardware, asa cum este si acesta. Partea de design este discutabila, ecranul adopta un aspect destul de clasic, cu margini superioare destul de late.

Insa, cred ca au procedat asa pentru a putea fi mai usor de utilizat in jocuri. Un display AMOLED de 6.6″, Gorilla Glass 6, body ratio de 79% si rezolutie FHD+. Deci, teoretic, pretul de 3799 lei nu poate fi considerat unul exagerat, dar ramane un telefon pentru cei ce cauta ceva diferit.

foto

17/08/2020 08:29 AM