Dacia Duster 2021, ce schimbari va aduce noul model prin facelift - Android

Dacia Duster 2021, ce schimbari va aduce noul model prin facelift - Android

Androidro.ro
Dacia Duster 2021, ce schimbari va aduce noul model prin facelift

Dacia Duster 2021 este modelul care a reusit sa creasca semnificativ vanzarile producatorului de la Mioveni. Este de stiut ca fara Renault, marca autohtona s-ar fi stins, asa cum au disparut multe alte embleme nationale. Insa, vestile sunt bune in momentul actual, 2 modele Dacia fiind deja in topul celor mai bine vandute masini din […]

Dacia Duster 2021, ce schimbari va aduce noul model prin facelift
Cosmin

Androidro.ro
Dacia Duster 2021, ce schimbari va aduce noul model prin facelift

Dacia Duster 2021 este modelul care a reusit sa creasca semnificativ vanzarile producatorului de la Mioveni. Este de stiut ca fara Renault, marca autohtona s-ar fi stins, asa cum au disparut multe alte embleme nationale.

Insa, vestile sunt bune in momentul actual, 2 modele Dacia fiind deja in topul celor mai bine vandute masini din Europa, in vara acestui an. Si tot anul acesta, asteptam modelul Sandero. Noul Sandero, nefiind vorba despre un facelift. Se anunta schimbari majore, atat la exterio, cat si la interior. Vom primi si motorizari noi, dar toate detaliile oficiale se pare ca le vom afla in curand.

Dacia Duster 2021

Ne concentram putin acum asupra modelului Dacia Duster 2021. Anul viitor isi va face aparitia si conform surselor, de data aceasta, vom discuta numai despre un facelift. Duster este deja o masina destul de reusita la nivel de design, dar producatorul a decis ca are nevoie de mici ajustari, toate pentru a o face si mai atractiva.

In poza de mai jos, este un Renault Duster Oroch, model comercializat in America de Sud.

Sa spunem ca va fi un facelift care va anunta si el noua varianta care va fi aproape complet schimbata, Dacia Duster 3 (in 2022). Din pacate pentru fanii marcii, cosmetizarea acesta se pare ca se va produce numai la nivelul caroseriei, nu si la interior.

Dacia Duster D-Cross Concept (2012)

Mici modificari in partea frontala si o usoara restilizare a stopurilor, fara motorizari noi sau mai puternice. Nici macar interiorul nu va prezenta o actualizare notabila, probabil ca plansa de bord si sistemul multimedia sa primeasca un usor update.

Dacia Duster 2021 – Totusi, aceste mici modificari sunt destul de interesante. Conform celor de la news1.news, vom avea parte de o paleta noua de culori si jante din aliaj restilizate, stopuri full LED si in cazul echiparii de top, faruri cu tehnologie LED. Plansa de bord putin redesenata cu gurile de ventilatie amplasate diferit si sistemul multimedia amplasat mai sus, posibil si versiune cu o diagonala mai mare.

Prima generatie de Duster (poza jos) a fost vanduta si sub denumirea de Nissan Terrano (in India):

Primul model de Dacia Duster, aparea in anul 2009, un SUV compact disponibil cu tractiune pe fața, sau tracțiune integrala. A doua generatie a fost prezentata in toamna anului 2017 si se vinde inclusiv pe pietele din India, Iran, Kazahstan, Mexic, Rusia, Egipt, Africa de Sud, Ucraina, Emiratele Arabe Unite sau America de Sud.

07/08/2020 05:43 PM