Xiaomi lanseaza masca de protectie, “respira in siguranta” - Android

Xiaomi lanseaza masca de protectie, “respira in siguranta” - Android

Maine, cei e la Xiaomi vor prezenta o masca pentru fata si o vor face in India, sloganul fiind “breathe safe, live healthy”. Nu ne mira un astfel de produs din partea acestui producator, ei sunt renumiti pentru o gama variata de produse. Desigur, telefoanele mobile sunt cele mai importante. Insa, au si trotinete, masinute […]

Maine, cei e la Xiaomi vor prezenta o masca pentru fata si o vor face in India, sloganul fiind “breathe safe, live healthy”. Nu ne mira un astfel de produs din partea acestui producator, ei sunt renumiti pentru o gama variata de produse.

Desigur, telefoanele mobile sunt cele mai importante. Insa, au si trotinete, masinute electrice, aspiratoare, periute de dinti, pantofi sport, paturi, prosoape, masini de spalat, plapumi, lese pentru caini, etc.

Avand in vedere ca la ora actuala produsele de acest gen (mastile de protectie) sunt la mare cautare pretutindeni, probabil ca Xiaomi procedeaza corect si cred ca vanzarile nu vor lipsi. Nu stiu exact daca acest produs va fi vandut in Romania sau daca va fi vandut si prin alte parti, nu numai India.

Xiaomi ne spune ca masca are o forma tridimensionala si este compatibila cu orice chip, se ataseaza cu un elastic special conceput pentru a nu jena si a nu produce leziuni.

In acelasi timp, utilizatorul se va simti confortabil si gratie materialului din care este conceputa aceasta masca, cel ce o poarta va putea sa o ajusteze pentru a oferi o etansare cat mai buna.

*poza de prezentare

Xiaomi a mai primit si un brevet pentru o masca mai speciala, una capabila sa monitorizeze respiratia si dotata cu unitate de procesare pentru procesarea datelor trimise de senzor, unitate de stocare si baterii. Pe langa monitorizarea respiratiei, masca mai poate analiza si stoca mai multe date despre utilizator. 

12/10/2020 05:02 PM