Setari disponibile numai in aplicatia YouTube Vanced si MicroG - Android

Setari disponibile numai in aplicatia YouTube Vanced si MicroG - Android

Androidro.ro
Setari disponibile numai in aplicatia YouTube Vanced si MicroG

Dupa ce am invatat sa instalam noua versiune de Youtube Vanced si de MicroG, acum sa vedem ce setari sunt disponibile pentru aceste aplicatii si unde anume am putea umbla pentru o experienta cat mai buna. Fiind practic un Youtube customizat, cred ca majoritatea utilizatorilor nu se mai obosesc sa umble prim meniul de setari. […]

Setari disponibile numai in aplicatia YouTube Vanced si MicroG
Cosmin

Androidro.ro
Setari disponibile numai in aplicatia YouTube Vanced si MicroG

Dupa ce am invatat sa instalam noua versiune de Youtube Vanced si de MicroG, acum sa vedem ce setari sunt disponibile pentru aceste aplicatii si unde anume am putea umbla pentru o experienta cat mai buna.

Fiind practic un Youtube customizat, cred ca majoritatea utilizatorilor nu se mai obosesc sa umble prim meniul de setari. Insa, nu multi utilizatori stiu ca exista setari separate pentru Vanced, sunt diferite fata de cele standard YouTube. Ne vom uita si in MicroG, macar sa vedem ce optiuni apar pe acolo.

Setari YouTube Vanced. Pentru a putea ajunge la ele, trebuie sa deschidem aplicatia, sa apasam pe pictograma ce reprezinta contul nostru si apoi, sa apasam pe setari. Ne uitam in partea de jos si observam ca exista o sectiune dedicata pentru optiuni, cea separata de setarile generale YouTube.

Iata cum este structurat meniul de setari:

  • Setari notificari (in MicroG)
  • Suprascriere codec (codec VP9, activat sau dezactivat)
  • Setari video – rezolutie maxima (activ sau nu, max 4K), calitate video preferata cand se foloseste reteaua WiFi sau cea mobila si viteza preferata pentru redarea de clipuri
  • Setari reclame – eliminarea anumitor tipuri de anunturi, bannere, comentarii sau sondaje
  • Setari de afisare – YouTube Stories, ecrane de final, carduri informativa, sigla canalului, buton cast, miniplayer de tableta, locatia comentariilor (zona in care sa fie afisate), bara de cautare, mod intunecat. Toate acestea ofera posibilitatea de a fi activate sau dezactivate
  • Diverse – buton repetare automata, luminozitate maxima HDR, atingere bara video, ExoPlayer V2
  • Control prin glisare – Control luminozitate, control volum, prag de glisare sau setari pentru zona activa de glisare
  • Setari buffer – capacitatea maxima buffer, start redare, rebuffer (optiuni ce pot fi setate)
  • Suport
  • Depanare
  • Despre

Pentru a activa sau dezactiva redarea in fundal (cu ecranul oprit), va trebui sa intrati in setari si sa accesati “in fundal”. Optiunea este activata in mod default. Restul setarilor sunt cele identice pentru aplicatia de YouTube.

In cazul in care intrati pe MicroG (fie direct din meniul de aplicatii al telefonului sau din aplicatia Vanced), veti avea detalii legate de contul asociat sau puteti alege sa va conectati la aplicatie daca detineti un Huawei fara Google. Mai exista si “cast duplicate fix”, este bine sa o activati atunci cand in meniul de proiectare ecran apare televizorul scris de doua ori.

Setari disponibile numai in aplicatia YouTube Vanced si MicroG
Cosmin

14/03/2021 02:18 PM