Experiment eMag, noua functie de configurator pentru alegerea telefonului - Android

Experiment eMag, noua functie de configurator pentru alegerea telefonului - Android

Androidro.ro
Experiment eMag, noua functie de configurator pentru alegerea telefonului

eMag introduce o noua functie, una care poate veni in ajutorul multor categorii de clienti. Probabil foloseste algoritmi destul de simpli, isi extrage datele din tabelul cu specificatii tehnice deja prezent. Este vorba despre un configurator online. Consider ca este o caracteristica (destul de) utila si trebuie sa stiti ca nu se aplica numai produselor […]

Experiment eMag, noua functie de configurator pentru alegerea telefonului
Cosmin

Androidro.ro
Experiment eMag, noua functie de configurator pentru alegerea telefonului

eMag introduce o noua functie, una care poate veni in ajutorul multor categorii de clienti. Probabil foloseste algoritmi destul de simpli, isi extrage datele din tabelul cu specificatii tehnice deja prezent. Este vorba despre un configurator online.

Consider ca este o caracteristica (destul de) utila si trebuie sa stiti ca nu se aplica numai produselor aflate in categoria telefoanelor mobile. Am observat prezenta configuratorului si in dreptul televizoarelor, a electrocasnicelor, posibil si alte produse sa aiba configuratorul activat.

Acesta este semnalizat cu rosu in categoria de produse si trebuie sa va uitati (inclusiv pe telefon) pana cand vedeti scris “Gaseste modelul potrivit”. Eu am ales sa imi configurez un telefon mobil si sa vad daca este bun de ceva acest configurator! Haideti sa vedem cum functioneaza.

eMag – configuratorul

Pentru inceput, suntem intrebati: “Pentru ce folosesti cel mai des telefonul?”. Ne apar 3 optiuni: apeluri si SMS, poze si clipuri, filme si jocuri. Dar ce facem daca le vrem pe toate? Nu exista posibilitatea de a bifa mai multe raspunsuri. Am ales poze si clipuri, apoi am apasat pe “continua”:

Urmatoarea intrebare este: “Cum preferi sa fie ecranul telefonului?”. Avem de ales: usor de tinut in mana, ecran cat mai mare si nu am preferinte. Am ales ecranul mare si am trecut la nivelul urmator:

Am ajuns la intrebarea: “Ce iti place sa ai mereu in telefon?”. Desi nu-i vad rostul, am bifat: multe poze, aplicatii si documente:

Suntem intrebati ce sistem de operare preferam. Cred ca ati ghicit deja ce am bifat!

De ce optiuni suplimentare ai nevoie? Am avut de ales: dual SIM, waterproof, incarcare wireless si nu am preferinte. Aici putem sa le bifam pe toate, le-am ales pe primele 3:

Ajungem la partea importanta, trebuie sa selectam bugetul disponibil! Am facut mai multe teste. Prima data, am selectat un buget cuprins intre 750 lei si 1800 lei. Rezultatele au fost urmatoarele (sunt mai multe, vi le arat pe primele 4)

Am urcat bugetul, am ales 2000 lei – 3000 lei. Rezultatele (tot primele 4):

eMag – concluzii configurator

Sunt totusi putin intrigat, de fiecare data imi apare un produs recomadat de ei. Ok, toate sunt pana la urma recomandate, dar acest apare desupra si mult mai mare. Ma intreb pe ce criterii este ele ales si daca nu cumva este un produs pus artificial in fata!

 

In orice caz, acest configurator poate fi chiar de ajutor in conditiile in care nu prea te pricepi la telefoanele mobile, la televizoare, electrocasnice, etc. Spre exemplu, daca as avea nevoie acum de o masina de spalat noua, poate m-as baza pe aceasta functie.

Experiment eMag, noua functie de configurator pentru alegerea telefonului
Cosmin

23/06/2020 10:49 AM