Cat de nelimitat este abonamentul Digi Mobil Nelimitat - Android

Cat de nelimitat este abonamentul Digi Mobil Nelimitat - Android

Androidro.ro
Cat de nelimitat este abonamentul Digi Mobil Nelimitat?

Digi Mobil Nelimitat – este un slogan care suna bine rau de tot si este clar menit sa atraga clientii! Cine nu ar dori sa vorbeasca sau sa faca trafic pe mobil in conditii nelimitate? Si asta nu este tot, pretul abonamentului despre care discutam fiind de numai 5 euro pe luna! Atragator, mai ales in […]

Cat de nelimitat este abonamentul Digi Mobil Nelimitat?
Cosmin

Androidro.ro
Cat de nelimitat este abonamentul Digi Mobil Nelimitat?

Digi Mobil Nelimitat – este un slogan care suna bine rau de tot si este clar menit sa atraga clientii! Cine nu ar dori sa vorbeasca sau sa faca trafic pe mobil in conditii nelimitate? Si asta nu este tot, pretul abonamentului despre care discutam fiind de numai 5 euro pe luna!

Atragator, mai ales in conditiile in care concurenta este mult mai zgarcita si cei ce au abonamente mai mici, probabil stiu despre ce vorbesc. Nu cred ca exista alt abonament mai ok, indiferent de reteaua de telefonie mobila. Insa, exista si anumite bariere?

Am putea discuta inclusiv despre acoperirea pe care o au cei de la Digi Mobil, multi ar spune ca este oarecum sub cea oferita de restul reteleleor de telefonie mobila. In orice caz, nu cred ca sunt probleme in marile orase, poate nici in cele mai mici. Acoperirea 5G Digi Mobil o vedeti mai jos:

Digi Mobil Nelimitat? In ce conditii?

Acum, sa ne intoarcem la subiectul nostru. Pana si denumirea acestui serviciu ne duce cu gandul la faptul ca nu exista bariere. Nelimitat, inseamna pana la urma – nelimitat. Teoretic, asta ar insemna ca nici nu am mai avea nevoie de WiFi, pentru numai 5 euro/luna, probabil este suficient traficul 4G.

Netfix la discretie, YouTube folosit toata ziua si fara sa ne uitam daca am depasit vreo restrictie, download fara limite si lista de beneficii poate continua.

De fapt, este un mic truc in denumirea acestui abonament de 5 euro.

Si poate ca inainte de a te apuca sa te portezi sau sa-ti faci un abonament nou, ar trebui sa cauti toate detaliile, sa vezi ce este scris cu steluta sau ce scrie in subsolul paginii, acolo unde fonul ales este unul mai mic.

Da, Digi Mobil Nelimitat nu are o limita de GB consumati pe luna. Problema ar fi alta, iata ce se intampla daca atingi un anumit prag: “La atingerea pragului de 50 GB, viteza de acces se va limita lunar pana la 256 kbps pentru download, respectiv până la 128 kbps pentru upload.

Deci, pentru 5 euro pe luna, ai la viteze bune maxim 50GB trafic. Apoi, viteza de download scade pana la 256 kbps, asta inseamna ca nici clipurile pe YouTube nu se vor mai incarca asa cum trebuie.

Chiar si in aceste conditii, cred ca ramane cel mai bun abonament din Romania. 50GB trafic 4G – contra sumei de 5 euro pe luna, mai greu gasesti in alta parte.

Cat de nelimitat este abonamentul Digi Mobil Nelimitat?
Cosmin

29/06/2020 03:02 AM