Aplicatii Android, top februarie 2021. Bitcoin si PI pe telefonul mobil - Android

Aplicatii Android, top februarie 2021. Bitcoin si PI pe telefonul mobil - Android

Androidro.ro
Aplicatii Android, top februarie 2021. Bitcoin si PI pe telefonul mobil?

Aplicatii Android, top februarie 2021. Bitcoin si PI pe telefonul mobil?– De data aceasta, ne uitam la topul oferit chiar de catre magazinul oficial de aplicatii Android, nu voi mai selecta eu cateva pentru a le prezenta. Sunt cateva aplicatii interesante si care in mod normal, nu ar avea ce cauta pe primele pozitii, adica […]

Aplicatii Android, top februarie 2021. Bitcoin si PI pe telefonul mobil?
Cosmin

Androidro.ro
Aplicatii Android, top februarie 2021. Bitcoin si PI pe telefonul mobil?

Aplicatii Android, top februarie 2021. Bitcoin si PI pe telefonul mobil?– De data aceasta, ne uitam la topul oferit chiar de catre magazinul oficial de aplicatii Android, nu voi mai selecta eu cateva pentru a le prezenta.

Sunt cateva aplicatii interesante si care in mod normal, nu ar avea ce cauta pe primele pozitii, adica cele mai descarcate din aceasta perioada. Sunt cateva care au ca subiect monedele virtuale, Pi Network fiind de departe cea care a cunoscut o crestere spectaculoasa.

Recunosc ca nu am instalat aplicatii de acest gen (cu o singura exceptie), insa au destule recenzii in limba romana si probabil ca sunt utile celor care se ocupa de minat sau lucruri de genul acesta. In cele ce urmeaza, am sa va prezint 5 dintre aplicatiile care au avut o crestere semnificativa in aceasta perioada:

1 – Pi Network

Este aplicatia pe care am instalat-o pe telefonul mobil, dar nu am utilizat-o. Din cate am vazut, necesita un cod de invitatie pentru a fi folosita, codurile le gasiti pe internet sau chiar prin comentariile din Google Play.

Pi este o noua criptomoneda pe care o puteți gestiona cu ajutorul unui telefon, aceasta este întreținuta și securizata de comunitate. Aplicatia serveste ca portofel pentru a gazdui activele digitale. Atentie, nu cautati aplicatii cu care sa minati monede virtuale, nu veti gasi in Google Play. Chiar ei ne spun:

“Nu permitem aplicații care exploateaza criptocurrency pe dispozitive. Permitem aplicații care gestionează de la distanță extragerea criptomonedelor”

2 – Maiar: Crypto & eGold Wallet – Buy, Earn & Stake

Maiar este un portofel digital și o aplicație de plați globale care reimagineaza modul în care interacționam cu banii, permițandu-va sa schimbați și sa stocați cripto in siguranța pe telefonul mobil.

“Aplicatia Maiar ofera un strat de identitate digital care incepe cu un serviciu ce mapeaza numarul de telefon la o adresa, pastrand în același timp confidențialitatea și permițand utilizatorilor să trimita bani prietenilor și familiei prin intermediul agendei lor.”

3 – Crypto.com – Cumparați Bitcoin

Este clar, monedele virtuale sunt pe val in aceasta perioada. Aceasta este inca o aplicatie care a devenit extrem de populara si de descarcata, dezvoltatorul de spune “incepeți sa caștigați pana la 6.5% p.a. pentru criptomonedele deținute. Mariți-va activele digitale acum!

4 – Brainly – Invața Online

Ajutor gratuit la teme. Brainly este cea mai mare platforma de invațare colaborativă din lume, peste 200 de milioane de elevi invata cu Brainly în fiecare zi. Asta înseamna ca sunt peste 200 de milioane de elevi care te pot ajuta la matematica, geografie, istorie, biologie, fizica, studii sociale, informatica, limba romana, germana, spaniola, franceza, latina, alte limbi straine, educație tehnologica, arte, educație muzicala, religie, etc.

Prin intermediul aplicatiei te poti pregati pentru evaluarea naționala la matematică și limba romana. Nu primești doar raspunsuri la intrebarile tale, ti se vor oferi inclusiv explicatiile de care ai nevoie.

5 – OmeTV  – Imprieteniți-va cu strainii

Probabil ca acest serviciu nu mai are de mult nevoie de explicatii, dar acum poate fi folosit si pe telefonul mobil, exista o aplicatie oficiala si dedicata Android. Chat video random in timp real, poti schimba rapid partenerul de conversatie, functioneaza inclusiv in Romania.

Acestea sunt cele 5 aplicatii care au aparut de curand in topul celor mai descarcate sau care se mentin aici. Desigur, printre ele mai sunt si aplicatiile clasice, ele nu mai au nevoie de prezentari si nici nu cred ca vor disparea prea curand din clasament. Wish, Joom, Whatsapp, Tazz, Google Glassroom, Signal, Telegram, TikTok, eMag, etc.

Aplicatii Android, top februarie 2021. Bitcoin si PI pe telefonul mobil?
Cosmin

11/02/2021 09:47 AM