A inceput Black Friday Carrefour 2020, iata despre ce este vorba - Android

A inceput Black Friday Carrefour 2020, iata despre ce este vorba - Android

A inceput Black Friday Carrefour 2020, iata despre ce este vorba – Se pare ca majoritatea magazinelor au furat putin startul si nici nu au mai asteptat luna noiembrie, sa nu mai spunem de ultima zi de vineri, atunci cand ar trebui sa fie organizat evenimentul. Nici nu stiu daca pandemia asta le-a afectat cu […]

A inceput Black Friday Carrefour 2020, iata despre ce este vorba – Se pare ca majoritatea magazinelor au furat putin startul si nici nu au mai asteptat luna noiembrie, sa nu mai spunem de ultima zi de vineri, atunci cand ar trebui sa fie organizat evenimentul.

Nici nu stiu daca pandemia asta le-a afectat cu ceva vanzarile, peste tot auzim stiri care ne spun ca au crescut vanzarile de tablete, laptopuri, telefoane mobile, etc.

Pe de alta parte este posibil ca unele produse sa aiba parte de vanzari mai mici si magazinele sa incerce sa ne atraga cu promotii care se desfasoara pe o durata mai mare. Altex a inceput si campania tine pana in data de 2 decembrie, Flanco pana pe 30 noiembrie si vor aparea si altii care se vor intinde pe mai multe saptamani.

Acum, este randul celor de la Carrefour, am gasit online ofertele lor, probabil ca si in magazinele fizice se organizeaza Black Friday 2020. Nu am cum sa va prezint toate produsele, las mai jos cateva oferte. Unele cu preturi mai mari fata de concurenta, unele cu preturi mai mici.

Retineti ca este vorba despre Black Friday si ne asteptam la ceva wow. In acelasi timp, fac comparatie cu magazinele care nu au BF.

Televizor LED Allview, HD, 81 cm, 32ATC5000-H-SB. 579 lei la Carrefour (semnalizat BF). Fara BF, eMag in vinde la pretul de 459 lei.

Masina de spalat rufe APL61022BDW4U Arctic. Pret bun la Carrefour, costa 699 lei

Televizor Smart LED Samsung 43TU8072, 108 cm, 4K Ultra HD. Costa 1599 lei si in general, este cu 100 de lei mai ieftin acum in comparatie cu alte magazine.

Telefon ieftin, Allview A10 Max. Costa la Carrefour 319 lei, dar l-am gasit la eMag cu pret de 299 lei.

Cam asa se intampla cu majoritatea produselor. Unele au ceva reduceri, exista insa si unele care meritau mai mult. Aici gasiti toata oferta lor.

29/10/2020 07:18 AM